söndag 15 augusti 2010

På fall

Har varit uppe någon timme nu, hade igentligen tänk mig sova länge men det gick inte. Kroppen värker inte beror det på varorna jag bar in förra veckan, inte heller om möbleringen jag gjorde i fredags och lördags. Nej en sån löjlig sak som att ramla om kull då jag var ut med hunden sista passet innan sängdags i går kväll.

DSC_0018 (2)

Vi har vissa problem med gatulyserna här i området. Antingen tänds de kl 22.30- 23.15 eller så inte alls. I går vad en kväll då det var mörkt och jag kände hur foten klev på nått (det är grusväg) och plötsligt låg jag raklång och undrade vad som hände. Inget är brutet men jag är rätt mörbultad.

DSC_0022 (2)

Jo jag har möblerat om. vardagsrummet och sovrummet har bytit plats igen. Visst känns sovrummet litet nu men man sover ju bara där, tv rummet är ett rum att umgås i. Jag vet vad maken sa när vi skiftade rum förra gången. -Aldrig mer gör jag om det här. Så jag passade på att göra det själv, innan han kom hem. För annars hade jag aldrig fått göra det.

DSC_0026 (2)

Så i dag blir det en nog en softar dag. Den söta lilla kannan är ett av loppisfynden i somras. Kunde inte låta bli henne  utan hon måste bara följa hem och pryda mitt kök.

5 kommentarer:

 1. Men du...va läskigt att falla omkull så där! Tur att du inte gjorde dig mera illa.
  Kannan, var ju jättesöt. Kul att man kan göra sina små fynd så där. Loppis, är ju så bra!
  Ha en bra söndag nu och hoppas att du inte är alltför mörbultad.
  Kram.

  SvaraRadera
 2. Åh vad jobbigt att du gjort dig illa, tur att du inte bröt något!!!
  jag har också möblerat om, men i ett skede var jag tvungen att be gubben om hjälp. Han himlade med ögonen och kommenterade inte alls. Hans tanke var nog att nåjaa- låt henne hållas. Nästa vecka byts det igen :)

  SvaraRadera
 3. oj hoppas att du inte blir värre i kroppen,,Typiskt att man ska trilla när man redan har ont...Kaninen är så söt lite Beatrix Potter :)
  Kram Susanne

  SvaraRadera
 4. Vilken tur du hade att det inte blev värre, du vet ju vad som hände mig när jag ramlade..vilken rar liten kanin, ha en fin dag, kram

  SvaraRadera
 5. O så skönt att du inte bröt något men ömma muskler är heller inget att leka med!
  Kram! Märta

  SvaraRadera

Jag blir så glad om du lämnar ett avtryck