fredag 8 oktober 2010

Doft men doftlös

Fredag kväll och mina blogginlägg duggar inte tätt. Här har jag fortfarande sjukstuga, en hel vecka har jag legat. Undrar om de kommer att säga att detta var årets influensa. Är det så, då är den inte att leka med.

DSC_0138

Tvärstopp är det i näsan så jag kan inte känna doften på mina nya underbara doftljus. Inte heller kan jag tända dem då jag har en hosta som håller mig vaken på nätterna. Magrutor innan på har jag nog fått för det gör förbenat ont.

DSC_0139

De som inte känner mig inpå livet, har nog ingen aning om att jag har temperament. Just nu har jag ett hiskelig humör, då jag är både uttråkad och rastlös. Nu kan det väll bara vända och bli bättre?

9 kommentarer:

 1. Hej!
  Stackare.. hoppas att du snart blir frisk.
  Krya på dig kram Aydan

  SvaraRadera
 2. Vad underbara ljus du har köpt!!Stackare....vad jobbigt.Hoppas att du kryar på dej snart.Krya på dej vännen .Kram Rita ♥

  SvaraRadera
 3. Hoppas att du snart blir frisk så att du får njuta av dina fina ljus och av livet! Huga, det är så jobbigt att vara sjuk.

  Krya på dig kramar från Anna-Lena

  SvaraRadera
 4. Det var en eländig infektion du åkt på...ingen tröst men det verkar vara många som ligger rejält sjuka just nu...influensa...Nä inte nu väl...Jag är pigg och det är ju kul för mig men det är tungt med jobbet o jag sover som en gris på nätterna...ja ja...Ljus tänder vi o lyktor har jag massor...Jag har också "Clean Cotton" här hemma, ja några andra också men det går i perioder.

  Krya på dig o Kramar från Malin
  ps: Du man har sin full rätt att fräsa i från o är man dessutom sjuk så har man ännu större rätt till det så "morra" på du! DS

  SvaraRadera
 5. Så trist...men det är väldans många som är dunderförkylda just nu..om det är till någon tröst..sänder över STORA krya på dig kramen..tänkte på dig i veckan när jag var i vattenhålet och plockade i min fina vaxduk för vinteride...kramen

  SvaraRadera
 6. Hoppas verkligen det lättar nu...

  SvaraRadera
 7. Tittar in för att skicka en stor krya på dej kram.
  Du får fortsätta planera :-)

  Kramiz Bittan

  SvaraRadera
 8. Bara en liten tisdags kram från mig..Susanne

  SvaraRadera
 9. Hoppas du mår bättre nu! Själv ligger jag nerbäddad med halsont och öronvärk. Ingen hit!!

  Kramkram
  Annica

  SvaraRadera

Jag blir så glad om du lämnar ett avtryck