måndag 4 oktober 2010

Ljus i mörkret

Här kommer ett litet livstecken från en sjukling. Som planerat hade jag Lill prinsen här, vi mös med godis och chips, tända ljus och Djungelboken “gånger”. Men först bakade vi chokladbollar ; ).

DSC_0128 

Det var underbart att ha han för mig själv och att vi tog det så lugnt. För denna farmor var inte frisk men jag ville inte missa vara med gullungen. Men på söndagen var jag tvungen att åka till jourhavande läkare, då jag hade tryck över bröstet och andningssvårigheter.

DSC_0127

Jag har ventolin och cortison hemma men inget ville hjälpa, så det var bara att åka till läkaren och fick inhalera och dricka cortison. Inte för att jag tyckte att hostan blev bättre men gisses blev ju som den värts Duracell kanin. Förutom att jag inte kunde göra nått för jag hostade hela tiden.

Inte blev det mycket till sömn i går natt. så i natt hoppas jag på sömn och mindre hosta. Tydligen har jag dragit på mig någon övre luftvägs infektion. Skall nog snart vara på benen i gen hoppas jag.

DSC_0126

Bilderna i dag visar mitt fönster med de nya lyktorna som jag fick av min mamma för någon vecka sedan. Vill göra om dem så jag kan ha värme ljus i stället för fotogen, men hur det har jag ingen aning om. Å den fina blommgruppen fick jag av min jobbar kompis Ann- Marie, tack snälla (den håller sig än)

5 kommentarer:

 1. Krya på dej!! Ta det nu lite lugnt och lyssna på kroppen! //kram Åsa

  SvaraRadera
 2. Jobbigt att vara sjuk...Och ventolin i stora mängder får det nog att klappa lite extra i pulsen...
  Krya på dig!

  SvaraRadera
 3. Massa krya på dig tankar från mig..Mys..kram Susanne

  SvaraRadera
 4. Hallå där...ja nu ligger jag också men jag är glad att det inte är hosta...fy vad hemskt det kan vara...Att vara en duracellkanin med hosta låter inget vidare...fniss...
  Jag tycker inte om att vara dålig o utan energi...hjärnan vill en massa men inte kroppen...hoppas på att jag får sova i natt o vakna pigg i morgon.
  Klart att du vill få varenda minut med lilleman o det låter så mysigt.

  Ha det så gott nu o krya på dig! Kram från Malin

  SvaraRadera
 5. tack gulliga för orden hos mig,,värmer och gör att jag vill stanna kvar..ja här är det ett vansinne som pågår,,men mitt sunda förnuft talar inte om,,om vad..
  jobbigt ibland men så är det o så får det förbli,,,Men jag ska vara kvar..massa kramar Susanne

  SvaraRadera

Jag blir så glad om du lämnar ett avtryck