lördag 30 oktober 2010

Stora drag

Vilken annorlunda dag jag har haft i dag, å jag klagar inte. Det var länge sedan jag gjorde så mycket kul saker på en dag. Trodde inte att jag skulle vara uppe tidigt eftersom jag gick till sängs sent. Men nej då kl.8 var jag uppe på benen.

DSC_0004

Fixade mig lite frukost, ut med hunden och iväg. Skulle ta en tur ner till stan i lite ärenden, Hade hört om en loppis i stan som jag ville kika på, fast jag skulle inte handla, bara kika lite. Men det sprack kan jag lova, 3 grejer kom jag hem och jag som bara skulle ner på stan å byta batteri i mitt armbandsur.

DSC_0006

Nåja, en snabb repa hem för att ta ut hunden och in i bilen igen. Denna gång styrde jag kosan hem till mor, skulle kika på en trasmatta som jag ville ha hem. Ser då hur mamma ser ut i håret, sagt och gjort tar och färgar hennes hår. Jag blir inte riktigt nöjd så fram med saxen, vips en ny frisyr, å så på med platt tången fixa till lite lockar. Å så fin hon var då jag gick däri från. En helt ny mamma, fy vad duktig jag var. Jag var riktigt mallig över hur jag fick till hennes hår.

DSC_0011

Det var min dag i stora drag, nu väntas tolkningar av Dilevas låtar innan sängen. Förresten klockan ni ser på bilderna är en av loppis fynden jag kom hem med. Passar så bra på skåpet som om den alltid stått där.

8 kommentarer:

 1. Vilken innehållsrik dag! Å du...vilken fin klocka du har hittat. Var den dyr? Den ser dyr ut. Hur gick det...hann du med att byta batteri i klockan? Fniss.
  Ha en fin kväll! Kram Åsa.

  SvaraRadera
 2. Det är så härligt nar man med glädje kan se tillbaka på dagen som gått..och att du dessutom med all säkerhet har gjort din mamma riktigt fin och glad gör inte dagen sämre!!

  Klockan var jättefin..en ovanlig modell tror jag?

  ha en fin söndag!!

  Kramar Sanne

  SvaraRadera
 3. Låter som en mycket bra dag.
  Kram
  Hanna

  SvaraRadera
 4. din klocka var såå fin i ditt hem, passade perfekt. Kram på dig/Ingela.

  SvaraRadera
 5. Den klockan blev ju som ett smycke där på skåpet! Låter som du har haft en riktigt bra dag!
  Nu väntar snart en ny arbetsvecka, hoppas att vi nu har hunnit ladda batterierna till den!
  Ha det gott! Kram!
  Märta

  SvaraRadera
 6. Klockan lev verkligen pricken över i:et som man säger, kommer inte ihåg om du tagit lotter, än finns dom kvar, ha det gott, kram

  SvaraRadera
 7. En del dagar blir bra utan att man har en aning om varför...de har flyt på nått vis...Det låter som en sådan dag för Dig.
  Klockan är suveränt fint o du har sannerligen näsa för att hitta fina saker på dina loppisrundor..skåpet är också flott.

  Kramar från Malin

  SvaraRadera
 8. Fin klocka som tronar på skåpet! Vad synd att vi inte får se din mamma också ;-)

  Ha det gott,

  Karin

  SvaraRadera

Jag blir så glad om du lämnar ett avtryck