torsdag 28 oktober 2010

En av mina idéer

Oj vad veckan har sprungit på. Insåg just att jag inte bloggat sedan i måndags, skam på torra land. Har så himla mycket idéer i skallen just nu, det mesta rör ju jobbet, för det är där jag är många timmar av min vakna tid.

DSC_0208

Lättare att ha idéer där en hemma, eller rättare sagt, lättare att genomföra dem på jobbet en hemma. Konstigt jo jag vet, är inne i en enorm trötthet då jag kommer hem. Misstänker att det är avsaknaden av ljuset eller rättare sagt solen, sedan har jag inte haft någon semester heller (förutom en vecka) med dåligt väder.

DSC_0205

En av mina idéer har nu blivit verklighet, detta är en av dem. Dessa underbara snöflingor som men kan sätta på fönster, speglar, möbler variationerna är oändliga. Jag har inte designat dem själv, utan jag kom med idén. Har några mer på lut, få se när de blir till verklighet. I alla fall finns de nu att köpa i webshoppen och i butiken 12st i 3 olika storlekar för 149:- Jag tror banne mig att jag skall köpa med mig ett set hem och sätta i köksfönstret.

DSC_0205

Artikeln om mitt jobb och Annas butik publicerades i går i Vlt, skall scanna in det vid ett senare tillfälle och lägga upp det här, så får ni se hur vi har det. Nu skall jag jobba lite mer med ett annat projekt som vi har på gång så detta får bli allt som bjuds idag.

3 kommentarer:

 1. Du verkar ha ett spännande jobb. Det ska bli kul att se bilderna därifrån.
  Så söta små snöstjärnor!Det var en bra idè du kom med.
  Ha en fin kväll! Kram Åsa.

  SvaraRadera
 2. Klart man är trött om man har så många järn i elden..men måste vara härligt att trivas så med jobbet..uff ja vädret blir man inte pigg av..längtar nästan efter riktiga flingor nu..Vackert!! Kram

  SvaraRadera
 3. ja du, man kan ju inte orka eller hinna med allt...
  söta fligor!

  SvaraRadera

Jag blir så glad om du lämnar ett avtryck