måndag 25 oktober 2010

Säkra ljus

Så var det en ny vecka och jag undrar vart helgen tog vägen och om jag utnyttjade den ledigheten till fullo. Nja, det gjorde jag nog inte. Jag vilade nog mer än jag var effektiv, fast jag  tycker nog att man får vara lite slapp i bland.

DSC_0229

Visst har jag donat omkring lite, då bara lite på ytan. Har planerat att rensa ut här hemma, så som att ta ett rum i taget, ta en låda och packa ner det jag inte ser någon framtid med. På så vis är man redo för loppisen till sommaren.

DSC_0230

Har planer på att sätta in diskmaskin med, även där krävs det lite planering då spis och skåp måste flyttas. Vi skall ju inte byta ut köket, bara förändra lite och det är ju inte lätt. I dag är det hål i taket för spisfläkten och vi måste hitta smart lösning på att kunna täcka över det utan att behöva byta taket.

DSC_0224

Då gäller det att inte rusa sta och har jag klarat mig utan diskmaskin i 20år så klarar jag mig utan ett tag till. Fixade lite i hallen, tog mina block ljus som går på el och ställde dem i en lykta i stället. Jag älskar dem för de är så användbara och jag behöver inte oroa mig om jag släckt dem, tänk om jag kunde springa på fler.

 

5 kommentarer:

 1. Ville bara titta in och önska en fortsatt bra vecka.
  Kram
  Hanna

  SvaraRadera
 2. Vår diskmaskin är sönder och det tar ett tag innan reparatötren är klar med den. Suck. Men man klarar ju sig nog.

  Härliga de där ljusen, jag borde nog köpa några jag med.

  SvaraRadera
 3. Men...vilka smarta ljus! Var har du hittat dom?
  Ha en fin dag! Kram Åsa.

  SvaraRadera
 4. Du...på helgen så ska man faktiskt vila så antagligen har du använt tiden på ett helt utmärkt vis.
  Vi hade inte orkat leva utan vår diskmaskin och den är värd sin vikt i guld...suck...Egentligen så skulle vi inte behöva några skåp om vi hade haft en till...Då kunde man plocka rent från den ena när det ska ätas o så in i den andra för disk...Sakerna skulle bara rotera mellan de två diskmaskinerna...smart va´...
  Jag har sett de där ljusen i butik o ångar att jag inte köpt på mig av dom...vi har ett par på jobbet o det är så mysiga och verklighetstrogna...Första gången så trodde jag att det var riktiga ljus som någon glömt släcka...var framme för att blåsa men blev då positivt överraskad.

  Kramar från Malin

  SvaraRadera

Jag blir så glad om du lämnar ett avtryck