måndag 22 november 2010

Helgen som försvann

Åter igen har helgen sprungit förbi. Lördagen firade vi sonen som fyllde 24år genom att åka hem till dem och fika och umgås och slutade med att jag hade en lite kille med mig hem

DSC_0087

Vi höll den lille upp till 21.30 då han var så lycklig att vara här. Han kramades och sa “Jag har saknat dig” Snacka om om smälta som glass i solen. Söndag kom och den lilles familj kom och faster för i dag skulle diskmaskinen monteras in “en stor dag i mitt liv”

DSC_0082

Fast som alla vet så är det inte bara att sätta in och i det här fallet var det inte det heller. Skåp, spis och fläkt måste flyttas på och med det en massa annat arbete. Nu är spisen flyttad och fläkten lika så, skåpen nedtagna och maskinen på sin plats.

DSC_0084

Det tog sin tid och en massa konstiga ord, en del arbete kvarstår,  slangarna var förkorta, få upp skåp igen, ny bänkskiva, plocka tillbaka alla grejer som nu står på andra ställen. Diskmaskinen står i alla fall på plats. I det här måste jag göra lite adventigt men det blir en annan dag.

2 kommentarer:

  1. Kul att du har kommit så, långt i alla fall. Hoppas du visar hur det blev när det är klart med skåp och sånt.
    Ha en bra kväll! Kram Åsa.

    SvaraRadera
  2. Lyllos dig som har en liten kille att krama...min luílle 1,93 cm var hemma i helgen, var 6 veckor sedan jag såg honom..bor ju i oslo och då stal jag till mig ett par kramar..:0) och så får du en, KRAM

    SvaraRadera

Jag blir så glad om du lämnar ett avtryck