söndag 14 november 2010

Som alla andra

Helgen har varit underbar men alldeles för kort, visst har det varit en massa missöden med. Under lördagen skulle vi träffa sonen och hans familj. Jag tog ut hunden på en rastning och halkar till, aj min rygg. Nåja, ner på stan och in på en restaurang, tar första tuggan. Va grus i maten? Men det var det inte, det var min tand.

DSC_0062

Efter middagen var det daggs att betala, då rasar väskan i golvet (sönder) Middagen var underbar, vi njöt verkligen. Det är inte ofta jag har tid att njuta som vi gjorde, så vad spelar det för roll att ryggen värker, för det går nog över snart. Väskan har jag redan lagat, tanden det får tandläkaren fixa (har skräck för tandl) vågar inte fixa det själv med plastcpadding.

DSC_0075

I dag firades farsdag med att maken åker i väg och köper en diskmaskin, nu skall köket bara göras om lite för att vi skall kunna sätta in min första diskmaskin. Sedan kom barnen med resp. och Whilliam över och jag bjöd på mat och fika. Helt underbar helg, trots vissa missöden. Synd bara att det gick så fort.

4 kommentarer:

 1. Men vilken oturshelg! Bättre tur nästa vecka

  Kram Annica

  SvaraRadera
 2. Hej!
  Härligt att du haft en bra helg trots missödena. Ryggont är inte roligt och tandläkare är ännu värre. Hoppas att du inte fick tandvärk. Diskmaskin det är lyx det. Ha en riktigt bra vecka Kram

  SvaraRadera
 3. Oj, vilken otur du hade. Men det låter som om du njuter ändå. Hoppas det gick bra eller att det kommer att gå bra hos tandläkaren.

  SvaraRadera
 4. Du milde himmel vad du råkat ut och ändå låter du nöjd o glad...Visst går helgen fort o eftersom jag jobbar nästa önskade jag att dessa två dagar segat ut på sig ännu mer...men näpp!! Nu är det måndag igen o jag ska strax fara i väg till jobbet...suck...
  Vår diskmaskin gick sönder förra veckan o vi väntar på en ny som vi beställt...Jag avskyr att diska för hand o samtidigt avskyr jag disk som dräller så det är lätt att räkna ut vem det är som har diskat de senaste dagarna...ja ja...Maken torkade faktiskt så vi fick undan allt ganska fort.
  Ha det nu gott!

  Kramar från Malin

  SvaraRadera

Jag blir så glad om du lämnar ett avtryck