måndag 11 april 2011

Klart

Så där jag nu är väggarna i Whilliams/gästrummet färdig målat. När väggarna väl var vita såg jag att panelen måste målas, för nu var den gul. Tänk att färg man köper som sägs “inte gulna” ändå gör det. Men nu tror jag att den här färgen kommer hålla, den har jag målat med på många grejer och verkar hålla sig.

DSC_0328

Det blev ett helt annat rum med nytt parkett golv och den vita färgen på väggarna. Undras vad lille mannen kommer att säga när han ser det? Kanske säger han men farmor vad har du gjort? Eller “Vad duktig du är” Ja det återstår att se om han gillar det.

DSC_0324

Jag har medvetet valt att ha mörka möbler i det här rummet, för jag vill inte måla om allt…. än. Det lilla bordet har en morbror till mig gjort när han gick i skolan och det vill jag inte röra. Sedan har jag ett vägg hörnskåp som min son gjorde i grundskolan och det vill jag inte heller måla.

DSC_0327

Så rummet är ok än så länge, men vem vet jag är ju rätt ombytlig. Har tagit tag i nästa projekt, det är ett vägg vitrinskåp som Dotra ville ha målat sedan får jag se vad det blir näst. En och annan vägg till vill jag förändra, jag skall bara invagga maken i det (även om jag gör det själv). Han tycker allt blir bra till slut, fast han måste bara vänja sig vid tanken.

2 kommentarer:

  1. SÅ himla fint det blev, kan tro att det blev skillnad, är i vattenhålet och njuter utav tystnad och fint vårväder, ha det gott, kramen

    SvaraRadera
  2. Inte alls bara ok,,helt underbart!!! kram

    SvaraRadera

Jag blir så glad om du lämnar ett avtryck