torsdag 19 maj 2011

Sparar mina egna

Vaknade tidigt av att något var fel, maken höll på att försova sig och snäll som jag är klev jag upp, gick ut med hunden och ställde fram frukost. Vem kan lägga sig sedan, inte jag iaf så i stället drog jag igång städning inför helgen.

DSC_0537

Blev lite om flytt och grejer i samma veva, vad skönt det känns att ha det gjort så här på en torsdag. Det är lika bra att passa på då vädret fortfarande inte är någon höjdare, igen mulet med blåst.

DSC_0532

I går var jag i väg och provade ut nya styrkor på glasögonen och nya bågar till det. Jag ångrade mig i sista stund på de svarta bågarna, det blev lika bågar men i stället blev det åt det bruna hållet. Hoppas att jag valt rätt, kan ju inte vela nu då de är beställda.

DSC_0539

En och annan rabarberpaj har det blivit här i dagarna, dock ej av mina rabarber utan grannen hade alldeles för många. Mina sparar jag en liten stund till, för jag skall koka rabarbermarmelad av den, mums. Nej nu skall jag göra klart det sista i städningen.

1 kommentar:

  1. Rabarber som är så gott. Vi har några plantor som redan är enorma. sonen kommer hem nästa vecka så då blir större kakåtgång ;).

    Rabarbermarmelad låter också gott. Kan du inte lägga ut ditt recept?

    Kram

    SvaraRadera

Jag blir så glad om du lämnar ett avtryck