torsdag 21 juli 2011

Fix

Är nyss hem kommen från mamma, klippte och slingade henne idag. Det passade utmärkt då vädret inte visade sig på sin bästa sida.


Inte kom jag tom hänt hem heller, hittade en hel del kul som jag nu skall ta rätt på. Måste bara komma i håg att fota det med. Jag har ett rum i källaren som är kontor/ pysselrum samt klädvård som jag nu måste ta tag i. Vill verkligen göra något bra där nu, tråkigt att stå i köket eller matrummet att måla och dona.


Så om vädret fortsätter så här blir det nog morgondagens plan eller....... Skogen, tycker att det är ro fyllt att knata runt. Blåbär har jag inte plockat än och snart är det försent säger de som vet. Nu skall jag ta rätt på fynden, ev börja med källaren för om någon timme är det tv soffan som gäller. Måste ju se vad Ernst hittar på idag.

När min bror fyllde år så letade vi fruktlådor i trä och fick tag på olika modeller. Den ena blev utmärkt till min choklad meliss, nu fick den lite stöd av kanterna på lådan. Visst blev den finare vit. BlogBooster-The most productive way for mobile blogging. BlogBooster is a multi-service blog editor for iPhone, Android, WebOs and your desktop

3 kommentarer:

 1. Hallå där..enkel resa tar ett par timmar...kan det vara något...kram

  SvaraRadera
 2. Ha en fin helg.
  Kram
  Hanna

  SvaraRadera
 3. Vad kalasfin den blev i vitt!!

  Kram Annica

  SvaraRadera

Jag blir så glad om du lämnar ett avtryck