lördag 23 juli 2011

Vad kan det bli i dag

Ingen har väll ungått det märkliga väder vi har. Åska från kl1.30 tills 9.30 hade vi natten tills i går och natten tills i dag var inget undantag.


Oj vad jag har grejat här hemma medans vädret spelat oss ett spratt. Kontoret i källaren blev om möblerat i torsdags, är inte riktigt klar med lull lullet. Sovrummet möblerade jag om i går morse innan jag stack ut ochplockade svamp.


Tvättmakinen rullar och jag funderar på vad jag skall göra i dag. Kan inte ta långa trippar då jag inte har någon som passar hunden och hon blir inte glad när jag lämnar henne själv en stund. Rensa svampen skall jag i alla fall göra.

Här är två av fynden som jag fick av mamma och naturligtvis så använder jag dem. Den stora burken var ypperlig att ha mjöl i och den lilla är ju naturlig för bak pullver. BlogBooster-The most productive way for mobile blogging. BlogBooster is a multi-service blog editor for iPhone, Android, WebOs and your desktop

3 kommentarer:

 1. Hejsan

  ja oväder har inte alltid något dåligt med sig. Sådana regniga och åskiga väder kan ju vara bra att ha som städ och pysseldagar. Även dessa dagar betyder ju något i ens liv. Om man inte har och städa kan man spela yatsi, lägga pussel, lyssna musik, måla en fotoram eller annat eller bara se en långfilm med mysig fika.....
  Tänk vad man missar med för mycket sol? haha

  SvaraRadera
 2. Ja, det är väl enda fördelen med risigt sommarväder - man får mycket gjort inne! Men det kan vara rätt skönt det också, då kan man verkligen njuta när vädret vänder igen!
  kram, Marita

  SvaraRadera
 3. Mysiga bilder.
  Kram
  Hanna

  SvaraRadera

Jag blir så glad om du lämnar ett avtryck