måndag 11 juli 2011

Flitens lampa

Upptäckte just att det var ett par dagar sedan sist, så jag borde ta mig tid att blogga lite. Jag har så många ideer just nu och har startat en del av dem.


Så just nu är fingrarna fulla med färg och inne ser det ut som ett bombnedslag. För naturligtvis ger det ena det andra. Loppisar försöker jag hinna med också.


En av de senaste fynden är de här ljusstakaena i glas som gjorde sig mycket snyggare som ljus manchett. Sprang på 2st och jag hoppas att jag hittar fler.


Borde ut och vattna för här har det inte fallit en droppe på bra länge och sedan behöver jag ut och plocka lite mer hallon. Å måla lite till, ut med hunden står även på måste listan. Det är ljust ett tag till så jag hinner nog. BlogBooster-The most productive way for mobile blogging. BlogBooster is a multi-service blog editor for iPhone, Android, WebOs and your desktop

3 kommentarer:

 1. Härligt när man har fullt upp med roliga saker.
  kram
  Hanna

  SvaraRadera
 2. Så härligt när man har fullt upp med roliga saker.
  kram
  Hanna

  SvaraRadera
 3. Jag har varit dålig på bloggen i sommar och det har varit långt mellan kommentarerna o inläggen...annat har fångat mitt intresse...semestern...Nu jobbar jag igen o suckar djupt - Vill vara hemma o dona, men så länge vi är beroende av inkomsterna så måste det vara som det är!
  Ha det gott!

  Kram från Malin

  SvaraRadera

Jag blir så glad om du lämnar ett avtryck