fredag 8 juli 2011

Härliga dagar

Sitter ute på altanen och blädrar i nya Jeanne d' Arc Magasinet samtidigt känner att grillarna tänds, funderar på om även jag skall ta och äta något.


Jag har varit rätt osynlig på bloggen ett par dagar inte har jag legat på latsidan utan snarare tvärrt om. Umgåtts med nära och kära, pysslat i trädgården, målat och njutigt av det vackra vädret.


Har till och med skaffat mig en bok som jag ritar och antecknar i över projekt jag vill göra (bara så jag inte glömmer bort).

Den här lådan för besik, fick jag på en av loppisarna ( härom dagen). Den var jätte skitig och de hade tänkt kassta den. Hem kom den och först tvättades den med såpa och efter det målartvätt. Ett lager grundfärg och där efter färdig målades den och se så fin den blev. BlogBooster-The most productive way for mobile blogging. BlogBooster is a multi-service blog editor for iPhone, Android, WebOs and your desktop

5 kommentarer:

 1. Ja nog blev den fin allt! Ibland kan det vara värt mödan att skura lite...
  kram, Marita

  SvaraRadera
 2. Så fint det blev när du målade. Det finns mycket man vill och skall hinna med i livet så ibland får bloggen vänta.
  Kram
  Hanna

  SvaraRadera
 3. En underbar tidning att sitta och kika i. Blev väldigt fint det du målade. Kram Johanna

  SvaraRadera
 4. Lådan blev riktigt fin, har oxå funderat på en bok men inte kommit till skott, jädrans vad varmt vi har haft det idag, kramen

  SvaraRadera
 5. HAHA..inferno var ordverifieringen hos dig och det inferno har det varit, har försökt kommenterat hela kvällen....

  SvaraRadera

Jag blir så glad om du lämnar ett avtryck