måndag 25 juli 2011

Lager 157

Igår när jag satt och pysslade ringde sonen och frågade om jag ville följa med på en tripp. Det kunde vara skönt med ett avbrott så jag hakade på. Lager 157 är en märkes butik för kläder som ligger mitt ute i öde markerna, så kändes det när man åkte dit.
De hade en hel del fint, eftersom jag fyndade en tunika rätt nyligen så tänkte jag inte shoppa loss. Men jag kunde inte låta bli den här tunikan för 150:-. Jag misstänker att den kommer bli en vardags favorit.


Idag var det en tyst minut för tragedin i Norge och det var så vackert i butiken jag var i just då. Alla stannade upp och allt var så stilla, det otäcka som hänt där har berört så många. Jag finner inte ord för vad som hänt. BlogBooster-The most productive way for mobile blogging. BlogBooster is a multi-service blog editor for iPhone, Android, WebOs and your desktop

7 kommentarer:

 1. Dit har jag många gånger tänkt att åka, men aldrig gjort.
  Kram
  Hanna

  SvaraRadera
 2. Där har jag varit ett par gånger, men alltid kommit tomhänt därifrån...däremot brukar jag göra fynd i Serholts outletbutik som ligger bredvid!!
  kram, Marita

  SvaraRadera
 3. Läcker tunika du kom hem med :) dt är ofattbart det som hänt, är så glad över att min Oslogutt är hemma på semster, kram

  SvaraRadera
 4. Kul att hitta saker man faller för och som man verkligen tror kommer bli en favorit!

  Kram Annica

  SvaraRadera
 5. Hej

  Den där butiken lät spännande. Ja jag är intresserad av butiker i alla former, fast jag är kille..haha. Ja tysta minuten hade vi också.

  SvaraRadera
 6. Önskar en fortsatt skön Augustidag,,kram

  SvaraRadera
 7. lite av varje...
  http://ettvitarehem.blogspot.com/2009/05/trevliga-butiker-och-loppisar-i-orebro.html

  kram

  SvaraRadera

Jag blir så glad om du lämnar ett avtryck