torsdag 4 augusti 2011

Tack för denna gång

För ett tag sedan och av en händelse fick jag veta att det finns "någon" som inte tål att jag klarar av mycket och att jag står för att rätt skall vara rätt. Den här personen har farit med lögner om mej och på ett riktigt fult sätt.
Det jag har lärt mig genom åren är att personer som far med osanning om andra, kan aldrig tala sanning utan nästlar sig djupare ner tills deras bubbla brister och då rasar hela deras konst gjorda värld. Jag vill inte ge denna person mer info om vad jag gör utan tar nu detta drastiska beslut om att inte skriva mer här.
Med de orden vill jag tacka mina trogna läsare och blogg vänner för den gångna tiden. Vi kommer ses och höras på ett eller annat vis.


Corrina BlogBooster-The most productive way for mobile blogging. BlogBooster is a multi-service blog editor for iPhone, Android, WebOs and your desktop

13 kommentarer:

 1. Nej men så tråkigt att höra..jag blir verkligen ledsen ...kan du inte stänga den och bara hålla den öppen för oss som bryr oss om dig...Att människor kan vara så elaka...Massa kramar från mig..Hoppas verkligen att allt ordnar sig...

  SvaraRadera
 2. Nej Corrina...inte ska du lägga ner bloggen pga en elak människa. Jag har sett det förr här i bloggvärlden och jag blir lika ledsen varje gång!!

  Kram och sköt om dig
  Annica

  SvaraRadera
 3. Fy... vad tråkigt. Jag blir så j.... förbannad på folk... Det är svårt att inte bry sig om vad en del tycker, det vet jag, men jag tycker att du ska fortsätta med dina inlägg i alla fall. Har själv fått mail från " elaka" folk och stängde tom min blogg för det men ändrade mig efter ett tag och försöker tänka att det är ju synd om dem som inte klarar av att göra/skapa någonting själva.... mest synd om dem med andra ord.. Men det är inte lätt att låta bli att tänka på de "elaka" stackars krakarna och känna sig "sårad" det vet jag. Därför har jag nästan tappat sugen för min blogg och kommentera hos andra. Jag gör ett inlägg lite då och då och skriver en kommentar ibland när jag får lust, tills jag bestämt mig om jag ska fortsätta eller inte. Har släktingar runt om i Världen och därför vill jag inte plocka bort hela min blogg... annars hade jag kanske gjort det. Snälla sluta inte med dina inlägg för jag gillar att läsa dem..KRAAAM Aydan (Ps. fortsätt med inlägg för alltid retar det någon stackare)

  SvaraRadera
 4. Fy förbannade fasens ändå!!! Jag förstår hur sårande och fåfrestande sådant där kan vara! Men om du ger opp, då får den där sjuka människan sin vilja igenom. Låt inte henne vinna!
  Men, å andra sidan skall du göra precis som det känns bäst för dig själv!
  Ändå hoppas jag...


  Jag önskar dig krafter och skickar dig varma tankar!

  Kraaaamar!
  -Pia-

  SvaraRadera
 5. Nej, fy så tråkigt.
  Skall någon förstöra så mycket.
  Ha en fin helg.
  Kram
  Hanna

  SvaraRadera
 6. Nej vad tråkigt. Jag förstår dig. Men kommer att sakna din blogg... vill inte att elaka människor ska vinna över de goda såhär.. :(

  SvaraRadera
 7. Åhhh vad tråkigt men jag önskar dig all lycka i fortsättningen det kommer att rasa för den personen oxå kramar.

  SvaraRadera
 8. Hej

  Oj vad tråkigt....ja jag vet hur det är med sådana personer. Har själv en i min närhet som drar till med lögner så personen själv tror på det och att den personen "antar" saker innan han själv vet hur det egentligen skall bli eller är.
  De lever i en sliskig liten naiv värld där dom själv inte mår bra, men där dom lider över storhestvansinne och mindervärdeskomplex samtidigt. Ja jag har ju som sagt en nära släkting som på detta SJUKA sätt bygger upp en vänskapskrets, ett liv som gör att personen TROR att dennes liv kommer bli mer betydelsefullt. Men saken är: Är man sådan så måste man ju inse att man själv som person faktiskt är en usel betydlesefull människa, så svag på denna jord att man inte betyder något. Då spelar en "konstgjord förljugen" värld ingen roll, för den lilla skitmänniskan är samma.

  Synd du inte skall blogga mer..men jag förstår dig samtidigt. Egentligen skall inte denna sjuka person få vinna genom att trycka ut dig från bloggen, men jag förstår ändå dig..ha det bra.

  SvaraRadera
 9. Vad ledsen jag blir..tänk att människan kan vara så le...men hoppas vi hörs i a f, många kramar

  SvaraRadera
 10. Glömde skriva...blev så konfunderad..hoppas du kommer tillbaka så att inte denna elaking "segrar"
  är ju inte första gången jag har läst om liknande händelser...har hänt många ggr i blogglandias värld..

  SvaraRadera
 11. Hoppas att du kikar in här i alla fall...Tycker det är trist att du inte skriver...Önskar dig en fin dag..Kram Susanne

  SvaraRadera
 12. Nääää, fy bubblan så tråkigt! Ja, vad ska man säga om människor som sprider lögner om andra. De måste ha en väldigt låg självkänsla. Jag förstår och respekterar ditt beslut även om det känns väldigt, väldigt tråkigt. Ha det så gott vännen och jag hoppas att vi ses igen så småningom.

  Kramar till dig!

  Anna-Lena♥

  SvaraRadera
 13. Hej!
  Har nyligen börjat få fart på min blogg igen och slank in här och ser att du lagt ner bloggen, usch vad trist! Du var en av mina första bloggvänner!
  Hoppas allt är bra med dig och att vi "ses" snart igen!
  Kram Helena

  SvaraRadera

Jag blir så glad om du lämnar ett avtryck