söndag 29 januari 2012

Varm i hjärtat

Dagen och kvällen igår kommer aldrig glömmas. Städade och tvättade tidigt så resten av dagen låg som en öppen bok. Maken och jag gick ut och eldade upp höstens ris som blev efter att vi tog ner ett träd. Det blev många timmar ute med en skön eld.

Vi grillade korv och njöt av brasan, då kom min son med sin familj över. Whilliam fick grilla korv, så som mina barn gjorde när de var små.

Maken och jag överaskades med att bli bjuden på vin och fyra rätters middag, utan att vi behövde göra något. Dotra och pojkvän kom över och även de var med och njöt av den förstklassiga maten. Jag var varm i kroppen och i hjärtat, den här dagen kommer jag aldrig glömma.

6 kommentarer:

 1. Låter som en alldeles utmärkt och härlig dag att minnas.
  Trevlig söndag!

  //// Amie

  SvaraRadera
 2. Det lät som en underbar dag.:-) Kram Stina

  SvaraRadera
 3. Vilken toppen dag, såna som man lever på länge!! Fint du har fått det här på bloggen, duktig dotter:) //Kram Åsa

  SvaraRadera
 4. Vad härligt det låt..bli uppassad är man inte van vid....kram

  SvaraRadera
 5. Åh vad mysigt...o faktum är att vi också har haft just sådan dag...fast på annat vis...Det var bara så gott utomhus och solen värmde, inte en vindpust och allt var så där som bara vissa dagar kan vara...Vi lagade mat som blev perfekt och har slöat o slappat resten av kvällen...Vissa dagar blir bara så bra o de har man med sig i minnet.
  Allt väl här och jag är bara så förundrad över tiden i vanlig ordning...vart tar den vägen med oss - fast egentligen är det väldigt fantastiskt.
  Ha det nu så Gott o så hörs vi!

  Kram från Malin

  SvaraRadera
 6. Hejsan

  Alltså det finns inget bättre än en öppen eld ute. Vad mysigt.........

  SvaraRadera

Jag blir så glad om du lämnar ett avtryck