lördag 31 januari 2009


Dotra
och jag vaknade väldigt sent i morse, jag brukar inte sova så länge har knappt sovit överhuvudtaget de senaste dygnen och det är pga av hostan. Ni kan ju tänka hur fort dagen har gått när man kliver upp sent.

Har iallafall
dragit i gång tvättmaskinen och hör och häpnad plockade ihop julsakerna. Inte för att jag har haft dem framme tills nu, utan ställt ner i källaren i påsar. Nu har jag sorterat rött och likadant med guld och silver, tomtar, adventsaker sedan ner i 2 lådor. Nu behöver jag inte rota överallt nästa jul, vi har olika färger på julen och varierar varje år, i julas var det guld i granen.

Jag har även
plockat lite i tvättstugan, slängt tomma påsar och tvättmedelspaket. Inte för att jag har någon tvättstuga, jag har ett rum i källaren avsatt till tvättstuga och där står maskinerna. I 18 år, blir 19 i år har jag blivigt lovad en riktig tvättstuga , en med isolerade väggar och golv, bänkar hyllor sådant som brukar vara i en tvättstuga. Vi får se om det startas med v. 44, fniss det är det datumet som gällt i alla år och är ett allmänt skämt i släkten.

Min hissgardin är nu
uppdaterad, tvättad, strykt och har även fått på sig en liten spetskant, jag blev rätt nöjd med resultatet.

I kväll blir det mys
i soffan med en påse godis och kolla in andras bloggar. För mig att se er andras bilder är som att njuta av bilderna i inredningstidningarna. I tidningarna läser jag sällan texten bilderna måste locka mig först.

2 kommentarer:

  1. Hejsan! Tackar för din rara kommentar. Vad duktig du varit som packat ner julsakerna så ordentligt. Jag brukar göra så jag också men i år åkte allt ner huller om buller, ville bara få undan dem snabbt, snabbt :-) Bra tips med spetskant på hissgardinen, vad sött det blev. Funderar på att göra så med rullgardinerna här hemma. Ha en fin söndag. Kram Paula

    SvaraRadera
  2. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

    SvaraRadera

Jag blir så glad om du lämnar ett avtryck