tisdag 10 februari 2009var det redan em. tänk vad tiden har gått fort idag. Syrran kom över med present till mig, något jag har gått och sneglat på en tid och dessutom fick jag två! Skall plocka om lite i fönstren så det passar perfekt, det får nog bli i morgon.
Oftast går
tiden fort när jag hamnar vi datorerna och det har jag gjort, dessutom har jag fixat problemet så nu fungerar alla datorer som de skall samt den trådlösa uppkopplingen, jippi.
Jag hade lite
distans till det hela då jag tog hunden på en promenad som tyvärr inte blev av i går då solen sken, det gick bra och kändes skönt att kunna släppa datorerna och gå ut. Jag blir så irriterad när jag inte löser problemet med datorerna tillräckligt fort, det är dock ändå tur att jag kan för vad dyrt det blir om man måste ta hjälp.
Nåja nu är det
gjort för denna gång, har en dator på tur som måste formateras om men det är inge bråttom med den så det får vänta.
Skall nu ta en paus
och surfa runt hos er andra bloggare, kika lite på era fina bilder och komma i stämning. jo just ja kika på 2 länkar jag fick av min kära syster.

4 kommentarer:

 1. hej
  vilken härlig blogg jag hittade =) så vackra bilder du bjuder på....jag kommer gärna tillbaka. kika in hos mig om du vill jag målar möbler m.m
  kram pia

  SvaraRadera
 2. hej
  tack för berömmet =)
  jag har en kille som snickrar åt mig =) jag målar bara och ritar de jag vill ha snickrat...
  kram pia

  SvaraRadera
 3. Datorer ja.... Sååååå irriterande när de inte funkar som de ska!!!

  Mina tulpaner är tyvärr inte äkta, snyft!

  men det syns baske mig inte! Man måste stå väldigt nära eller ta i dem för att se att de inte är äkta!

  Avskyr egentligen konstgjorda blommor men jag har ju två små kissar som äter upp precis allt i växtväg. Vad gör man inte för kärleken??

  Stor kram


  Flisan

  SvaraRadera
 4. Hej Oumberlige Peter här! Ja, vem är då den här Oumberlige Peter, ja det är nästan den enda mannen i den här delen av bloggen, ser nästan ut så tråkigt nog. Att din blogg blir lika fin med tiden som de "stora flickornas" är ju självklart, det är ju redan på gång. Min blogg är ingen estetisk skönhetsupplevelse direkt, den är som en kritiker brukar säga ett "djäkla sammelsurium av det mesta". Hade ingen idé alls när jag startade den här bloggen, den drogs igång i första hand för att få lite fler att bli intresserade av min huvudblogg, en blogg om fysisk smärta, min fru har en svår förlossningsskada sedan vi fick tredje barn. Ja, nog om det jag lägger in mig att jag följer den här fina och trevliga bloggen så kan jag skryta med att jag såg potensialen hos denna fina blogg(ler). Titta gärna in till mig och mina två bloggar och kommentera gärna hårt, det tål jag och lycka till i fortsättning. Ett varningens ord bara det här är ett gift, en drog i ordets rätta bemärkelse stark beroende framkallande. Det vet alla men vi berättar bara det hårda livet bakom bloggandet för varandra när vi blivit kompisar och börjar maila, så redan nu skapa ditt socila skyddsnät och lägg till en mail adress, kan ju göra en hotmail utan någon annan anknytning. Nej, nu ska jag inte plåga dig mer, ha en bra kväll av det lilla som är kvar mvh från Peter Olofsson!

  SvaraRadera

Jag blir så glad om du lämnar ett avtryck