fredag 10 april 2009

Var mycket effektiv igår

Galen som man är klev jag upp tidigt i går, för att åka till återbruket innan alla andra var där.

Det är helt galet vad folk kastar och inte får man ta nått med sig hem i torsdags var det en jätte stor gutjärns kruka, idag var det en nästan ny damcykel tyvärr så långt ner så jag inte nådde.

Allt var fixat och klart hemma under fm., skönt för jag bestämde mig för att ta en ledig dag från utrensningen då min trasiga fotled, mina handleder och fingrar värkte, undras varför?

DSC_0029DSC_0035 Det blev att texta på  lådan i hallen och en skylt till dörren sånt som har legat åt sidan, det känns lika bra att gjort det som att renska skräp, alltså har jag gjort nytta.

DSC_0019 DSC_0024

Häromdagen när jag rensade barskåpet hittade jag denna flaska som det varit någon äcklig likör i, den vart skitsnygg med ett ljus i skall nu bara hitta burken med den vita sanden och hälla i som pricken över i.

4 kommentarer:

  1. Hejsan, ville titta in och önska dig en trevlig påskhelg med de dina och tack för alla goa kommentarer när jag varit borta, vilka vackra skyltar du gjort och denna ljusstake blev ju för härlig, ha det gott, kram

    SvaraRadera
  2. Hej!!!
    Vad roligt att du är med i utlottningen hos mig!
    Glad Påsk önskar Annica på Home No.1

    SvaraRadera
  3. Vilken superfin flaska du hittade, alltid kul att hitta saker i sina egna gömmor! Ha en fortsatt mysig påsk! Kram Helena

    SvaraRadera

Jag blir så glad om du lämnar ett avtryck