tisdag 28 juli 2009

Grannfyndet

Jag har fått lite tips om mina formar, jag efterlyser om någon har recept på kakorna till dessa formar.

Musslorna (kakformarna) är 3 cm djupa 7 cm långa och 7 breda.

DSC_0021 

Som jag nämnde i går så fick jag lite grejer av våran andra granne, de fanns kvar i huset när de köpte det. Det är lite extra kul då jag kände tanten och farbror som bodde i det huset och sakerna tillhörde dem, vi bodde grannar med dem i säkert 15 år.

DSC_0032

Tyvärr så lever inte någon av dem idag. Jag skall vårda dem med kärlek. Jag tror de är i plåt då jag inte hittar någon stämpel, men det gör mig inget, de är vackra oavsett.

DSC_0031

Vi fick även en trädgårdsstolpe med 2 lampor på, de har jag inte fotat än, den är grön men jag funderar på att göra den….just det vit.

DSC_0030

Jag har varit ute så gott som hela måndagen, dock inget regn. Har haft jättekul med en massa lek och bus. Vet ej om det var det jag fick ont i halsen och huvudet eller om jag har gått för lättklädd, vill ju envisas med att det är sommar men glömde bort hur den svenska sommaren är.

Det är väll bara att ta det lugnt och kika igenom nya Vackre hjem & interiör och en stor kopp choklad med vispgrädde.

 

3 kommentarer:

 1. Vilka fina!! Vad roligt att ni fick dem!

  Kram Annica

  SvaraRadera
 2. Vilka fina saker din granne delar med sig av. För oss som gillar gamla saker är det ju tur att inte alla gör det. Tyvärr har jag inte hittat något recept på kakor till dina musslor. Här känns det så tomt efter damerna, men jag måste sätta igång med några av mina projekt.
  Kram! Märta

  SvaraRadera
 3. Hej!

  Härligt att du mår lite bättre iallafall. Jag vet inte vad det är med mig. Jag blir så stressad över småsaker så att magen blir hellustig.

  Krams!

  SvaraRadera

Jag blir så glad om du lämnar ett avtryck