onsdag 29 juli 2009

Vardag eller

Här har det varit lugnt idag……kanske inte riktigt. Har iallafall inte flängt runt och letat  loppisar. Jag har varit solo större delen av dagen då maken åkte till jobbet för att snacka och Dotra och en väninna for till storstaden för att shoppa.

DSC_0009

Jag passade på att tvätta en massa och lägga in i skåpen, dra runt på damsugaren och skura badrummet.

Det låter kul va, jo det var faktiskt det att få städa utan att folk springer runt.

DSC_0047

Gjorde  lunch när maken kom hem, fräste kassler tärningar med bacon, zuccini och på slutet hackad tomat det serverade jag med pasta och en hemma gjord ostsås. För en gångs skull var det kul att laga mat, inte måste utan bara göra av det jag hade hemma och för att jag var hungrig.

DSC_0046

Så till kaffe serverade jag en köpe rulltårta på mitt fynd jag köpte för ett par dagar sedan, en skärbräda i porslin från Gustavsberg.

DSC_0053

När jag gick runt runt på den  tillfälliga loppiset (som nu har stängt) för att inte missa något men helt plötsligt såg jag den där den låg på en vit duk. (det var inte lätt)

Slet åt mig den så den inte skulle försvinna, äntligen har jag min egna skärbräda i porslin för inte görs de så vackra skärbrädor idag.

7 kommentarer:

 1. O en vit skärbräda det skulle jag inte säga nej till att hitta på mina loppisrundor. Nu har vi haft en dag utan regn hoppas att dagen idag blir utan den varan också.
  Ha en skön dag!
  Märta

  SvaraRadera
 2. Fin bricka och kakan ser god ut:) Ok om jag tar mig en bit;)

  Kram Annica

  SvaraRadera
 3. Jag har inte försvunnit...bara gått o lagt mig!
  Haft runt 39 i temp sedan i förrgår kväll och värk i kroppen...framförallt i nacken...är uppe o drar runt emellanåt men sover mestadels...suck...har urtråkigt...
  En sån tur att komma över en sådan skärbräda och du har så rätt så rätt...de görs inga så vackra längre...De hade ett annat öga för vardagsskönheten förr...
  Nu ska jag krypa ner i sängen...jag halvligger o virkar blommor...ingen aning om vad jag ska ha dom till men något ska man ju göra...

  Kram från Malin

  SvaraRadera
 4. Vilken underbar skärbräda..Jaha då vet jag vad jag skall leta efter när jag går på Loppis ;)
  Kram kram

  SvaraRadera
 5. Jep, jag tar en dag i taget :-)
  Tack vännen!

  Krams!

  SvaraRadera
 6. Så mycket du hunnit.
  Hanna

  SvaraRadera
 7. Vilken underbar skärbräda....vill gärna hitta en sån också...
  Kram Maud

  SvaraRadera

Jag blir så glad om du lämnar ett avtryck