torsdag 30 juli 2009

Nöjd med dagen då….

Härligt en dag till utan regn, det gäller att passa på då de hotar med massor av nederbörd, suck

DSC_0001

Mesta dels så har jag varit ute, städat bland  vårt virke som har legat lite överallt. Gick i genom vad som skall vara kvar och vad som skall kastas bort.  Det kördes med röjsåg så baksidan ser mycket större ut.

DSC_0002

Persikoträdet fick nät över sig då jag upptäckte att fåglarna upptäckt vad som finns i trädet, här gäller det att rädda vad som kan räddas. Har ju planer på att göra massor med persikorna när de blir klara.

DSC_0006

Ett rum i källaren som har varit garage men är nu kombinerad verktygs, färg och vanligt förråd städade jag i våras. Det fick sig en genomkörare idag då någon bara släppt grejer innan för dörren och jag hittade ingenting.

Kan vi hoppas på en lika bra dag idag som igår.

 

8 kommentarer:

 1. Vi hoppas att vi får en skön dag till med sol över oss! Vill hinna så mycket ute! Ha en fortsatt bra dag!
  Märta

  SvaraRadera
 2. Känner mig lite piggare nu o tror att febern försvunnit...lite trött men hoppas att det ska vara så här o bara bli bättre...Regnade då jag vaknade men nu skiner solen emellanåt...Skönt när man får röjt upp sådana där saker som "bara finns" o skräpar för en...de där sakerna som man tänker "jag gör det sen" om varje gång man går förbi...

  Kram från Malin

  SvaraRadera
 3. Fina bilder du bjuder på idag :D

  Krams!

  SvaraRadera
 4. Rackarns fåglar! Tur du upptäckte dem i tid!!

  Härligt att ha röjt undan. Det känns så skönt när man gjort något nyttigt:)

  Kram Annica

  SvaraRadera
 5. Så vackra bilder du bjuder på.
  Hanna

  SvaraRadera
 6. Här har vi haft det ruggigt kallt i dag, känns som höst men jag gillar det faktiskt. Vad roligt att du har så mycket persikor hoppas verkligen du får ha dem ifred. Söt kruka, kram Katta

  SvaraRadera
 7. Ja, vi får hålla tummarna för att det kommer sol och värme snart! Har en vecka kvar av min ledighet och det skulle vara så mysigt med lite härliga sommarminnen. Håller tummarna för dina persikor!

  Hoppas att du får en härlig helg!

  Kramar Anna-Lena ♥

  SvaraRadera
 8. Hej vännen!

  Jag är lite piggare dock att jag hade just en nysattack som aldrig tar slut. Har åkt på förkyldning med, men inte så att jag mår dåligt av den. Bara snuvig och klias ögonen :-)

  Roligt att du vill vara med i tävlingen min.
  Krams!

  SvaraRadera

Jag blir så glad om du lämnar ett avtryck