torsdag 10 september 2009

Allt är inte guld som glimmar

Nu är jag på väg till den 2: dagens jobb, jag är trött och har lite värk i kroppen. När jag höll på med gruset som var tungt kände jag inget men att bädda och städa känns i kroppen ; )

DSC_0278

Det var kul att träffa alla igen på Haga slott, de är så trevliga. Jag hade hoppats på att ta hem mer fruktlådor av trä men soppgubben hade tagit allt, så tji fick jag.

DSC_0280

Väl hemma så fick jag mig en överraskning det fanns ingen disk, det var undanplockat och bäddat, det var min käre maken som hade varit så gullig.

DSC_0282

Så jag kunde ta det lite lugnt innan jag drog i gång med middagen och tvätten. Hann till och med att dra ett lager färg på en ljusstake som jag hade tröttnat på, som jag av någon konstig anledning fick för mig att göra om.

DSC_0284

Den var guldfärgad tidigare, inte antikt guld utan nytt och blankt så med några penseldrag så förvandlades den  till något mycket finare.

DSC_0295

Det blir ett lager till innan den andra får sig en omgång men det blir nog i kväll efter jag har kollat runt hos er andra.

10 kommentarer:

  1. Ja tänk vad lite färg kan göra..Så fin den blev..Ja fy för att ha ont och inte få lov att vila..Gullig man!! Själv iväg snart oxå,,men är stel som en pinne i axlar och nacke ..Ha en bra dag..Kram

    SvaraRadera
  2. Va du sliter, både hemma och på jobbet. Men så gulligt att mannen din överraskade dig med lite saker hemma som var gjorda.Guld!! Hoppas du kan ta det lite lugnare resten av veckan sedan, så du inte får för ont.
    Jag satte ju själv lökar i rabatten härom dagen samt runt trädet - fick först skära bort en massa gräs där för att utvidga platsen för lökarna lite.Inte tänkte jag på att ta den stora spaden inte, fniss. På framsidan var det lite lättare. Men nu har jag varit mörbultad i hela kroppen ett par dagar. Fast det är det trots allt värt, när blommorna tittar upp till våren.
    Lycka till på jobbet idag!
    Kram Karin

    SvaraRadera
  3. Oj, vad du sliter! Skönt att ha en sån go man som du verkar ha! Ha en fortsatt skön dag! Kram Helena

    SvaraRadera
  4. Oo såå vackert du trollat..blev ju jättesöt i vit ju!!!

    kramisar Millis♥

    SvaraRadera
  5. Ljusstaken blev jätte fin! Sen är ju inte guld min favorit direkt;) Jag ska inte sluta blogga men lär väl fortsätta så sporadiskt som nu..;)
    Hoppas du får en bra fredag//Kram Åsa

    SvaraRadera
  6. Visst är det skönt när man kommer hem och hemmet är i ordning! Vad fin ljusstaken blev med lite färg. Känner verkligen för att pyssla lite men all min tid går åt till familj och arbete just nu. Hoppas på att hinna med lite pyssel i morgon.

    Önskar dig en skön helg med massor av mys!

    Kramar Anna-Lena ♥

    SvaraRadera
  7. Så fin ljusstaken blev!!!

    Kul att du vill vara med och tävla :)
    Ha en fin kväll!

    Kram Pernilla

    SvaraRadera
  8. oj vad fin den blev!! den såg rätt hopplös ut innan, men blev så himla fin med färg på!
    kram, Marita

    SvaraRadera
  9. Vilket lyfft !!!
    Tänk vad lite färg och kreativitet kan göra.

    Ha en fin helg
    Eva

    SvaraRadera

Jag blir så glad om du lämnar ett avtryck