lördag 17 oktober 2009

Distans

Är nyss hemkommen från Storstaden, maken dotra och jag tog oss en shopping resa överdagen. För min del var det inte så mycket shopping, det blev en stickad tunika (bild kommer senare) och sedan en hårklippning. Gick för bi ett ställe där de tog 190:-. jag behövde det verkligen men när jag var klar tyckte jag att det såg fördj…ut så jag var sur och inget annat satt bra efter det.

6170_2 

Vi tog och käkade lite innan vi senare åkte hem,  jag tog friterad kyckling, ris och sötsur sås, mums. Nu sitter jag här framför tv med nytvättat och stylat hår “av mig själv” och nu är det inte så farligt längre.

6170

I  morgon måste jag ta tag i  städningen här hemma, började faktiskt lite i går kväll men jag kände att jag måste komma bort från hemmet ett tag, då det har varit full rullians här en längre tid. I bland behöver man lite distans till det man har för att orka börja om.

12 kommentarer:

  1. Kul med lite storstadsbesök. Men hoppas att du kommer att trivas med din frisyr!
    Sitter just nu och tittar på körslaget, vi har en släkting med i Amy´s kör. Det är ju jätte spännande att se hur långt hon kommer.
    Fin ljusstake du har på bilderna en sådan skulle jag inte ha något emot att ha.
    Ha nu en fortsatt skön helg!
    kramiz! Märta

    SvaraRadera
  2. Vad mysigt att ta en tur till storstaden.Hoppas att du tycker håret är bättre nu,kan ju vara så att det känns konstigt när frissan gör det.Vad fin ljusstake du visar på bilderna.Ha en mysigt kväll och ha en härligt söndag kramizar ~~~~RITA~~~~.

    SvaraRadera
  3. Man behöver komma hemmifrån ibland..så gott när man sen är hemma igen :)
    Vet du.. det snöade här i Fredags morse...som tur
    var töade det bort på några timmar...phuu
    Inget direkt pyssel...mest grov jobb...
    I morgon ska jag jaga med hundarna...få se om jag orkar lägga in något inlägg på söndags kvällen

    Kram och ha en fin söndag
    Eva

    SvaraRadera
  4. Vad kul att ta en shoppingtur över dagen.
    Synd att du inte blev nöjd med din klippning,tycker själv inte om att gå till frisören,det blir ju aldrig som man säger att man vill ha det.
    Härlig ljusstake du visar.
    Kram Anneli

    SvaraRadera
  5. VAd skönt med en tur till stan! Tråkigt att du inte blev nöjd med klippningen men det var ju i alla fall bra att du trivdes lite bättre med håret efter din egen omstajling. Ibland behöver man en paus från saker och ting. Ska bli roligt att få se din tunika sedan!

    Kramar Anna-Lena♥

    SvaraRadera
  6. Inte kul när frissabesöket blir nåt annat än man tänkt sig...
    Hoppas du får en skön söndag i alla fall, och kan ladda dina batterier inför den kommande veckan!

    SvaraRadera
  7. Det är jobbigt när man klipper sig och inte blir nöjd,,för det går liksom inte att göra så mycket åt..fast ibland blir det bättre när man fixat till det hemma..jag hoppas att du får en fortsatt skön söndag,med sol och massa njuta..Kram

    SvaraRadera
  8. Skönt att ni haft en heldag med familjen =) och hoppas du vänjer dig in med ditt nya hår.

    Krams!

    SvaraRadera
  9. Vad härligt med storstadsutflykt...jag ska till "min" frissa imorgon så jag hoppas jag blir nöjd som vanligt..annars är det pest och pina och man råkar ut för någon som våldför sig på frisyren, ha en skön kväll, kram

    SvaraRadera
  10. I december kommer bilderna ju :-) Antingen före eller efter jul, den som lever får se.

    Krams!

    SvaraRadera
  11. Hej!
    Vad tråkigt med frisörbesöket. Jättefin ljusstake på bilden. Lycka till med städningen. Började själv städa några dagar sedan men hittade på lite annat under tiden, målade lite grejer, så jag blev inte färdig. Ha en bra kväll Kram Aydan

    SvaraRadera
  12. Ja det är inte så lätt att bli nöjd hos frisören. Var själv och klippte mig i fredags är ganska nöjd och frisörskan rakfönade mitt självlockiga hår vilket jag tyckte känndes kul. Men när jag kom ut regnade det så hela håret lockade upp sig direkt, så kan det gå :) Kram Katta

    SvaraRadera

Jag blir så glad om du lämnar ett avtryck