tisdag 13 oktober 2009

Söta formar från mina skåp.

Första dagen på heltid löpte bra och dagen gick lika fort som alla andra dagar. I dag hade jag däremot lite tid att gå runt och kika i butiken och jag ser nya saker hela tiden (som jag vill ha).

DSC_0149

Kvällen gick fort för klockan är rätt mycket när man kommer hem så det hinns bara med att förbereda morgondagen, skulle vilja sätta mig och pyssla lite har så många nya idéer men det får bli till helgen.

DSC_0145

I dag kommer jag att ha lite andra uppgifter jag skall nämligen fotografera, så kamera, stativ och extra objektiv är ner packad. Det skall bli spännande att få fotografera så fina saker.

DSC_0144

Bilderna i dag är saker som jag en gång lagt undan och nu får komma fram, jag tror det ena kan vara en aladåbform eller är den till glass? Sedan har jag en kakform, ne föresten 2 men den lilla är för barn, bulig som tusan men söt.

9 kommentarer:

 1. God moorning!!!
  Söta formar!! Kan tro du hittar mycket fint i butiken!!
  Jag ska pyssla idah här...mysigt!! maken är ledig idag..så semester för mig med:))) Så då hoppas jag på lite pysseltid!!

  kram millan♥

  SvaraRadera
 2. Söta formar! Låter spännande med fotograferingen, hoppas din dag blir bra. Kram Katta

  SvaraRadera
 3. Åhh så fina formar!! Jag förstår att man blir frestad att shoppa om man jobbar bland vackra saker. Det låter iallafall som att du trivs med ditt jobb! Vad skönt!
  Kram Cilla

  SvaraRadera
 4. Roligt att det går så bra för dig. Fota, det låter spännande, jag är inte så bra på det. Hoppas du får pyssla mycket i helgen, det är så avstressande tycker jag.
  Må så gott. Yvonne

  SvaraRadera
 5. Hallå där...dom där vackra skapelserna måste du ha framme...jag har mina på en hylla i köket, den understa är en gammal form för glass...mkt eftertraktade i bloggvärlden...äger en själv...svåra att få tag i..ha en bra dag, kram

  SvaraRadera
 6. Godförm..Den lilla formen ,en sån har jag sen min barndom ..Och jag minns när min mamma delade med sig av sin smet till min form och så hällde jag Röd karamell färg i och fick en alldeles egen kaka..Röd o fin..Så roligt att du orkar hela dagen och att den verkar ge dig så mycket..Massa kramar till din dag..Susanne

  SvaraRadera
 7. Vilka gulliga formar.Måste vara skoj att jobba i butik.Men man hittar nog massa fint.Ha en mysig tisdag kramizar ~~~~RITA~~~~~.

  SvaraRadera
 8. Jätte söta!
  Ha en bra kväll!
  Kram
  Hanna

  SvaraRadera
 9. Kul att det går bra för dig på jobbet! Men oj vad du måste bli köpsugen när du ser allt fint som finns i butiken.
  Fina formar du har, det som förr var bruksföremål är idag hårdvaluta bland inredarna, eller hur.
  Ha det så bra! Märta

  SvaraRadera

Jag blir så glad om du lämnar ett avtryck