fredag 13 november 2009

Helt galet

Vilken underbar dag det var igår, det var inget speciellt bara ett lyckorus som inte kan förklaras, å så denna energi, vart i hela friden kom den ifrån.

DSC_0010 (2)

På arbetsplatsträningen fick jag lite andra uppgifter som jag inte gjort tidigare och jag gillar att lära mig nya saker så det var skoj.

DSC_0009 (2)

Väl hemma så gick på promenad i mörkret (med hunden). Mörkret berodde på att de fortfarande inte fixat gatu lyserna, trots att  jag ringt 3 gånger denna vecka. Nåja ut skulle vi ,så reflexerna sattes på och sedan gick vi.

DSC_0004 (2)

Väl tillbaka och inne så startade jag upp middagen, franska biffar, kokt potatis och sås, jag måste säga att jag lyckades. Därefter var det diskens tur och sedan bara fortsatte jag, möblerade om matrummet, bytte gardiner där och på kontoret. Kontoret städades, tvättade någon maskin och sedan förberedde jag för dagens middag.

Helt galet, eller hur. Fattade inte vad energin kom i från, förmodligen är jag rädd att bli sjuk och inte orka göra det som bör göras så det är lika bra att passa på.

DSC_0003 (2)

Dessa underbara burkar har jag fått av min goa syster för jätte länge sedan och nu kommer det att passa så bra att förvara allt godis jag tänker göra.

Råttor på burkarna passar bra då jag är en riktig “Godisråtta”

9 kommentarer:

  1. Vilka fina burkar! Ha det gott!!
    Kram Maud

    SvaraRadera
  2. Hej!
    Det är härligt när man får energi och gör massor av saker. Jag har hamnat i en svacka och väntar på att min ska återkomma för det börjar förfalla här hemma. Ingen hjälp får man att städa.. Vilka söta burkar du fått av din syster. Ha en riktigt fin helg.Kram Aydan

    SvaraRadera
  3. Vad skoj att du fick så mycket gjort .Kul när man har energi så det händer något.Vilka söta burkar du har fått av din syster.Jättesöta.Ha nu en mysig fredag vännen kramizar ~~~~~RITA¨~~~~~.

    SvaraRadera
  4. Vet du vad vi har samma smak,,jag har oxå dom burkarna dom är sååå fina..Passar så fint nu till Jul..jag köpte mina på panduro förra året,gav till min mamma o svägerska oxå..Nu skall jag skriva lite på min blogg..Massa kramar till dig och tack för att du bryr dig känns så bra att man har vänner som man inte ens känner..fast man blir så varm av allt fint ni skriver..Kram igen

    SvaraRadera
  5. Härligt när man fylls av sådan energi! Själv har jag varit orkeslös en vecka-influensa...

    De där burkarna är SÅ söta, jag har likadana jag:)

    Kram Annica

    SvaraRadera
  6. Ja men va härligt att få ett sånt energiryck!! Det kan man behöva känna ibland, att det faktiskt funkar då och då...Så jättesöta burkar.Passar ju nu till jul med lite rött och vitt och motivet är ju så gulligt.Jag har inte börjat pyssla för julen ännu men råkade på ett par mörklila gardiner på IKEA som jag skall fålla upp lite och hänga upp i sovrummet.På vintern vill jag inte ha vita gardiner, utan vill gömma hemmet lite bakom lite färg istället.
    Tack för dina rara kommentarer hos mig, har inte riktigt orkat skriva så mkt hos dig och andra den sista tiden, men jag hoppas kvickna till lite eftersom ;-))Ha ett riktigt härligt veckoslut och njut av ledigheten!/Kram Karin

    SvaraRadera
  7. Vilka härliga rader från dig...de andas verkligen glädje och trivsel med tillvaron, då infinner sig energin...) ha en skön kväll, KRAM

    SvaraRadera
  8. Det gäller att njuta så länge såna där il varar!

    SvaraRadera
  9. Tilda burkarna är så söta.
    Kram
    Hanna

    SvaraRadera

Jag blir så glad om du lämnar ett avtryck