fredag 4 december 2009

Jag är redo för helg

Tänk vad effektiv man kan vara i bland, som i går tex. Hade fullt upp att göra på jobbet, var till och med kvar en stund extra, blåste i väg till min loppis och handlade något.

DSC_0099

Därefter hem och röjde som en tok så nu i helgen är det bara tvätt och bakning som står på listan med saker jag önskar göra i helgen.

DSC_0097

När städningen var klar tog jag och åkte och handlade mat, klockan var 20 när jag kom fram.  Hemma igen vid 21 tiden, snacka om att vara effektiv,  på  de timmarna han jag göra 2 dagars sysslor. Så nu kan jag slappa när arbetsdagen är slut.

DSC_0094

Loppis ja, jo jag handlade å som jag sagt tidigare så gillar jag inte mässing men dessa 3 klot/bollar ville jag bara ha. Kan ha dem som dekoration eller hänga dem i kedjor och ha värmeljus i, vi får se vad det blir men snygga var de för totalt 30:- ; )

9 kommentarer:

 1. Dom GILLAR jag!! Någonting liknande har jag inte sett tidigare!

  SvaraRadera
 2. Rar pumpor i mässing du fyndade, hoppas nu att du får en skön och mysig fredagskväll, det är du värd, här ska nu drickas glögg...) KRAM

  SvaraRadera
 3. Jag hasar bara runt här hemma och snyter mig stup i ett...näsan är rödare nu...Skulle önska lite energi så jag finge nått gjort...
  Vilka fynd du gör...jätteläckra bollar och som du skriver med ljus i blir de läckra...
  Ha det så gott nu...

  Kramar från Malin

  SvaraRadera
 4. Ja ibland hinner man allt och andra dagar får man inget gjort.

  Vilka fina klot du hittat!

  Trevlig helg//Kram Åsa

  SvaraRadera
 5. Vad skönt att ha allt gjort inför helgen...och kloten är jättefina, kan nog användas till mycket.

  Kram Helena

  SvaraRadera
 6. Tänk om jag kunde vara så effektiv! Men får väl sätta fart nu. Fina små kulor du har hittat blir säkert fina.
  Ha nu en skön helg i adventstid!
  Märta

  SvaraRadera
 7. vilken fin blog du har- jag kommer igen

  kram mi från köyhänkartano

  SvaraRadera
 8. Hej min vän..ja dom var fina har jag aldrig sett innan..Så skönt med energi..Jag hoppas att jag skall ha massa imorgon så jag får gjort lite här hemma..hoppas att din morgondag blir avkopplande mysig och just bara en ledig Lördag ..Kramar Susanne

  SvaraRadera
 9. Så söta mässingsbollar/kulor! Annorlunda, och vackra. Ser gamla och nästan lite antika ut. Blir säkert vackert att hänga upp dem i några vackra band eller liknande!
  Du lyckas då alltid hitta så speciella saker på din loppis!Och för fantastiskt pris! Inte dumt med en sån butik i närheten.
  Ditt kakfat i nivåer blev ju hur snyggt som helst när du målade om det. Bra idé det där!Men då måste du nästa ha spraymålat den väl för den ser så blänkande och slät ut?!

  Har en hel hög med grejer jag eg skulle måla om men vet inte riktigt vilken färg jag skall använda. Kanske är sprayfärg det lättaste?Jag handlade lite på loppis utav en här på bloggen, så det visar jag upp en annan dag.Det är alltid så kul att fynda även om min man tycker jag släpar hem för mkt.han gillar bäst det minimalistiska, och det kan jag väl inte säga att vi har hemma, fniss. Det är svårt att ha det minimalistiskt när man vill ha det romantiskt lantligt. Det går liksom inte alls ihop.

  hoppas du får en härlig 2:a advent med tid för mys och pys och avkoppling mellan baket och tvättarna.
  STOR KRAM till dig!/Karin

  SvaraRadera

Jag blir så glad om du lämnar ett avtryck