tisdag 5 januari 2010

Små plock

Då var ytterligare en arbetsdag avverkad och nu står en dags ledighet framför dörren. Skall se om jag kan utnyttja den dagen till det bästa, ligger lite efter här hemma då jag inte gillar att hålla på när det är mörkt ute, jag vill ha ljus så jag ser hur fint det blir.

DSC_0040

Nu på kvällen har jag faktiskt tjuv hållit på lite, advents ljusstakarna har plockats bort, insåg då att jag borde göra nya lampskärmar. Fast jag kan ju köpa nya på jobbet i stället, det finns så många fina så det är svårt att välja. Men det är nog charmigt att sy mina egna, så jag får se vad jag hinner med.

DSC_0026

Har planer på att ta bort julgranen i morgon, få det gjort  så när helgen kommer har jag tid för annat kul.

DSC_0028

Tulpanerna jag fick till nyår står sig än och se lilla hästen som får stå kvar i fönstret och för övrigt på andra sidan fönstret visar termometern –22 grader, usch.

11 kommentarer:

  1. Åh vad fint det var med ljusstakarna på brickan!

    Kram annica

    SvaraRadera
  2. Jag skall börja på Torsdag..Om jag kan ,för nu har jag åkt på en rejäl förkylning..Fint med ljusen på brickan..tulpaner är väl underbart..kan man ha året runt..Massa kramar från ett kallt och vintrigt Fare..

    SvaraRadera
  3. Vad fint du har gjort med ljusen på brickan.Åhhh tulpaner vad härligt.Bara älskar dom.Ha en skön kväll och en mysig trettondag varmkram Rita ♥

    SvaraRadera
  4. Hej!
    vilken fin bricka med ljusstakar du har. Visst är det härligt med tulpaner. Jag köpte 2 stora buketter men superfina lila tulpaner med mig till jobbet i dag. Vi hade en 50 års fest nu ikväll. Tänkte köpa till mig själv också men väntar tills jag städat undan här hemma först. Ha det riktigt bra kram Aydan

    SvaraRadera
  5. Fint med ljusstakar på silverbricka och Pålle som tittar fram vid fönstret, han är då för söt. ja vi som läser din blogg får ge oss till tåls och se om det blir köpta eller egna lampskärmar... Ha en fin dag!

    SvaraRadera
  6. Vilka vackra kvällsbilder hos dig..idag åker matsalens röda stjärnor ut och får se om det även blir granen eller om den får stå kvar till helgen..märks att vi köpte en nyhuggen, barrar inget alls så det gör ont i mig att slänga ut den..ha en fin dag, KRAM

    SvaraRadera
  7. Ja, jag börjar jobba på torsdag ( i morgon!!) igen efter lång och skön ledighet!
    Jag tänker som du, så skönt att få undan allt så att man bara kan göra roliga saker när helgen kommer! Så skönt att veta att det är städat och fint när man ska till jobbet i morgon.
    kram, Marita

    SvaraRadera
  8. Skönt med lite ledighet! Går mest och bara plockar lite smått.
    Behöver också fixa några nya lampskärmar, får titta på dina sen när du har bestämt om det ska bli köpta eller egen-sydda.
    Det är så fint med ljusstakar på silverbricka, det ger ett så fint sken!
    Ha en skön ledig dag!
    Kram! Märta

    SvaraRadera
  9. God fortsättning på det nya året! Vilka underbara tulpaner! Vill ha en bukett jag med att ställa på köksbordet, men har ingen lust att gå ut i denna kyla! Väntar nog till helgen. Ha en trevlig kväll!
    Kram Anki

    SvaraRadera
  10. Vad fint det är med ljusstakar på en silverbricka.
    Så vackra tulpaner.
    Brr, vad kallt det är idag med.
    Skönt att hålla sig inne i värmen.
    Kram

    SvaraRadera
  11. Så fint med tulpaner.
    kram
    Hanna

    SvaraRadera

Jag blir så glad om du lämnar ett avtryck