lördag 20 februari 2010

Blogga eller inte

Det senaste dagarna har varit jobbigt för mig och min omgivning. Jag har haft problem med magen och maken blev rejält sjuk så tankarna har snurrat i mitt huvud. Vad är det som händer, vad kan jag göra och hur länge skall jag hinna med, det har varit de tankar som snurrat mest.

DSC_0162

Just nu står det jag helst vill hålla på med (inredning) på sparlåga och bara väntar att få sin tid och plats. Just nu är det annat som måste få min tid och det är att maken blir bättre. Han ligger kvar på sjukhus men med förhoppning att få komma hem idag. De har hittat att han har kraftig infektion i tarmarna på grund av bakterier som vanligtvis finns i Dansk kyckling eller om han varit i Asien. Asien har han inte varit till så då var det bara bakterierna kvar, då är frågan har vi ätit av samma eller är det då han har ätit ute. Ni förstår att frågorna nu är många om hur när och hur vi undviker att det händer igen osv.

DSC_0168

Samtidigt som sånt här händer så hittar man ett lugn som gör att man inte bryr sig så mycket om annat så som disk, tvätt och städ man gör bara det man orkar för stunden. Jag har även funderat på om jag skall skriva om detta på bloggen, för vem vill läsa om detta då när man är intresserad av inredning. Då tänker jag så här att min blogg heter ju Livet och handlar inte enbart om inredning utan om mitt liv och min vardag, så då måste jag kunna skriva av mig om annat med. Bloggen är lite av en dagbok för mig men även om det är en publikt sådan.

DSC_0160

Nu hoppas jag att vi kommer vara friska för vi har Dotras flytt att koncentrera oss på, för sen då skall jag ta tag i det jag har planer på att göra här hemma. En rejäl omstyling som jag verkligen ser framemot, men nu är det dags för frukost och invänta om jag skall hämta hem maken.

16 kommentarer:

 1. Hej!
  Vad tråkigt med din man. Hoppas att han mår bättre nu och kan komma hem. Ta det lugnt och ta hand om familjen. Kram Aydan

  SvaraRadera
 2. Sorgligt att höra att ni nu har det jobbigt, men man åker på livets smällar då och då..vi har precis avslutat några de senaste veckorna...så nu är vi ovanför vattenytan igen..hoppas det får var så ett tag, ta hand om er, många kramar VIOLA

  SvaraRadera
 3. Inredningsbloggar i all ära, men det är ju människor bakom också och när man får vara med lite här och där, det är det som är mest intressant tycker jag. Hoppas ni kryar på er kvickt båda två!

  SvaraRadera
 4. Vad tråkigt med din man.Hoppas att han får den hjälp han behöver.Bloggen är bra till mycket.Ha det nu gott.Ta en dag i taget så brukar det lösa sig-Många Tankar och tyrkekramar till dej vännen Varmkram Rita ♥

  SvaraRadera
 5. Hoppas ni mår bättre, båda två. Jag följer din blogg för den är som livet ;) är en blandnig av allt. Barn,inredning,jobb,måsten, glädje och en del motgångar. Så fortsätt blogga om det som händer och i den takten du vill!! // Kram Åsa

  SvaraRadera
 6. Vad tråkigt att din man råkat ut för detta! Hoppas att han fick komma hem och att det går mot det bättre. Visst kan man skriva om annat än inredning på sin blogg tycker jag - fastän man vanligvis fokuserar på inredning behöver ju verkligen inte alla inlägg handla om det! ha det bra och sköt om dig och de dina!

  SvaraRadera
 7. Inredning är ointressant just i denna stund..Det kan man tröttna på men att läsa om just Livet tröttnar man inte på i alla fall inte jag..Tycker så synd om er just nu,,ja dålig mat är inte att leka med fy o fy.Jag hoppas så att han blir bättre snart..Och du med.Skriv du av dig här ,man måste ha ett andningshål.se på min blogg ena dagen fåglar nästa dag deppa..Läser din blogg vad du än skriver om,,tycker om din blogg..Stor kram i snöyran Susanne

  SvaraRadera
 8. oj så tråkigt, och framförallt tungt!! Blogga ska man ju göra bara när det känns bra. det funkar ju som en dagbok, så det kan vara nog så bra att skriva av sig. Det är alltid frivilligt att läsa. dina regelbundna läsare vet ju nog att du helst bloggar om inredning och vi förstår om det blir annat mellan varven. Sköt om er!!

  SvaraRadera
 9. Tack för tipset med säcken! jag ska pröva det!
  Stor kram till dig!!

  SvaraRadera
 10. Aj då!!..Fy..stackare..tänk vad man kan få i sig!! ..
  Vi som läser din blogg är dina bloggisvänner och vad vore vi för sådana om vi inte står med dig i motgång!!..

  Hoppas att allt ordnar sig till det bästa ..båda med sjukdom och flytt!

  Varma kramar ifrån Sanne!!

  SvaraRadera
 11. Nog tycker jag att vi måste kunna få skriva om vad som sker i våra liv också, inte bara om inredning. Det gör i alla fall jag. Min blogg fungerar också som en dagbok.

  Låter otäckt det din make har råkat ut för. Så bra att han kom till läkaren och fick bra hjälp. Nu får vi hoppas att han friskar på sig och blir sig själv igen. Hoppas att även du piggar på dig. Ta det försiktigt och fortsätt skriv om dig OCH ditt liv, med allt vad det innebär!
  kramar i massor, Marita

  SvaraRadera
 12. usch så tråkigt. Visst passar det att skriva om detta på sin blogg, det är ju det som är Livet.
  Stor Kram
  Hanna

  SvaraRadera
 13. Ja, man undrar VARFÖR dylika saker händer. Men kanske det händer för att placera oss på livets riktiga karta, alltid nu och då...vad som, när allt kommer omkring, är det viktigaste - i livet.

  Jag hoppas att niär och får vara friska nu.
  Sedan bär det igen mot nya äventyr!

  SvaraRadera
 14. Så roligt att du tittar in och följer min resa.
  Kram
  Hanna

  SvaraRadera
 15. Hej!

  Ja, ännu en blogg på gång (skäms över mitt bloggbeetende faktiskt)! Det känns som jag utnyttjar folk, fast i detta fallet bloggar :P

  Skickar dig en varm go kram med tanke på ditt inlägg idag. Kram Benita

  SvaraRadera
 16. Hej hopp vännen!

  Ibland måste ju viktigare saker ta vid som Livet till exempel. Inredningen kan vänta men jag förstår dig för jag känner precis likadant ibland. Skönt att maken är hemkommen igen och att läkarna fick fram en diagnos. Hoppas att han snart är återställd så att det ordnar upp sig! Finfina bilder på dina ljusstakar och lyktor var det!

  Hoppas att du får en skön start på veckan!

  Kramar Anna-Lena♥

  SvaraRadera

Jag blir så glad om du lämnar ett avtryck