söndag 21 februari 2010

Helgen sprang förbi

Nu var helgen till enda och jag undrar vart den har tagit vägen. Gårdagen blev lugn efter att jag hämtat hem maken, han är inte frisk utan han måste gå via husläkaren för att bli remitterad, låter det sjukt? Det gör det i mina öron iaf.

DSC_0188

Snacka om att det stormade och snöade i går och i natt så idag var det tvunget att skottas en hel del. Jag är så glad över att grannen och maken köpte snöslungan i hop, för det blir så mycket lättare. Nu är vi beredda på nästa omgång som de hotar med.

DSC_0204

Sedan var det dags för att få i sig lite mat jag gjorde pommes med fläskytterfile, sallad och till dessert blev det bakelse. Jag är allergisk mot banan, så det blev ingen mosad banan i med den gula sörjan ovanpå har jag haft i banan essens som jag fått tag på Panduro. Gissa vilken glädje att kunna få den goda smaken utan att det kliar i halsen.

DSC_0213

Det är damsuget och tvättat, matlådan nästan klar så nu hoppas jag på att det inte händer nått så jag inte kan gå till jobbet i morgon men först väntas det hockey på tv, inte för att jag kommer sitta uppe i natt men lite kommer det nog att bli.

7 kommentarer:

 1. Hej!

  Nu har jag hunnit läsa ikapp! Vilket elände med maken, jag hoppas maken din blir snabbt återställd!

  Ja det där med bloggandet är ju som det är, inga måsten ska man ju känna. Jag har ju precis som du en blogg som behandlar allt mellan himmel och jord även om jag fokuserar mycket på inredning. Jag gillar att titta in på din blogg för att den är just sådan, inredningsfokus men ändå personlig.

  Kram på dig
  Annica

  SvaraRadera
 2. Vilka smarriga bakelser! En sån skulle jag inte tacka nej till.
  Här har vi inte fått nåt annat gjort, än att skotta snö idag.
  Ha en bra vecka! Kram Åsa.

  SvaraRadera
 3. Vilka smarriga bakelser.Ja en sån skulle jag inte tacka nej till-Bloggen ska vara rolig tycker jag oxå inga måsten.Ha nu en skön kväll vännen Varmkam Rita ♥

  SvaraRadera
 4. Hoppas nu detreder sig med mannen, låter lite mysko det där med systemen..

  SvaraRadera
 5. Skickar en krya på dig hälsning till mannen.
  Vi har inte varit så smarta att vi skaffat ett fordon att skotta med så vi har roat familjen med familjeskottning. Det är 65 cm här. Lillprinsen och barnbarnen gick över till granntanten och hjälpte henne att skotta.
  Kram Yvonne

  SvaraRadera
 6. har inte hunnit att varken skriva eller läsa några bloggar..på någon vecka..men nu har jag läst ikapp på din..som är en av favoritbloggarna.
  tråkigt med din man...hoppas nu allt blir bra och din middag hade jag gärna varit på :)

  Ha en fin dag
  Eva

  SvaraRadera
 7. Skönt att höra att det går framåt, min man har drabbats utav magbakterier utav mat utomlands två gånger, och det tog nog ca tre månader innan han var helt återställd, var ingen salmonella utan något liknande som din har...ha det gott, kram

  SvaraRadera

Jag blir så glad om du lämnar ett avtryck