fredag 19 februari 2010

Favoritkoppen

Sitter tidigt på fredagsmorgonen för att göra en uppdatering.  Jag själv drabbades av magsjuka natten onsdag till torsdag, inte så alvarligt men kroppen tog helt slut och värkte. Jag som brukar orka göra nått hur sjuk jag än är men nu var det tvärstopp, låg och sov hela dagen.

DSC_0130

På kvällen ringer makens kollega och säger att maken är sjuk och de vill köra han till akuten men han vägrar. De är mycket oroliga då de hittade honom okontaktbar. Maken har en längre tid haft problem med magen och haft för höga värden men de har inte hittat något.

DSC_0135

Jag ringde sjukvårdsupplysningen och de skickade en remiss till akuten. Sonen körde hem sin pappas bil och hämtade sin syster på jobbet. Dotra körde sin far till sjukhuset och han lades in, de misstänker gallan. Fy vad hemskt det var att inte åka med, utan ligga här och vänta på att de hörde av sig.

DSC_0133

Så nu sitter jag här med första koppen kaffe på över ett dygn, måste bli bättre så jag kan åka till maken. Så allt annat får vara som det är här hemma. Tack mina barn för hjälpen i går med att hämta hem bilen och köra er pappa till sjukhuset, vad hade jag gjort utan er.

4 kommentarer:

 1. Men stackars er! Vilken röra. Jag kan känna din frustration, att ligga magsjuk och inte kunna vara med din man på sjukhuset... Hoppas att ni mår bättre nu, båda två. Ha en bra helg och vila upp er ordentligt.
  Kram Åsa.

  SvaraRadera
 2. Vilken tråkig lägesrapport du kommer med idag. Låter absolut inget vidare, får verkligen hoppas att det inte något allvarligt.
  Krya på er allihopa.
  //Camilla

  SvaraRadera
 3. Oj ,fy det låter inge kul..Ibland vet man inte vad man ska säga..Så jag bara skickar över massa styrke kramar till dig o din familj ..Kram Susanne

  SvaraRadera
 4. Tänker på er och hoppas att ni mår bättre nu! Den där magsjukan den kan däcka den starkaste. Jag hoppas att din man får hjälp på lasarettet nu och att han snart är hemma hos dig igen!
  Ha nu en så bra helg det går!
  Kramar! Märta

  SvaraRadera

Jag blir så glad om du lämnar ett avtryck