tisdag 16 februari 2010

Katastrof

Passar på att göra ett litet inlägg innan jag måste gå till sängs. Här har det på inredning eller pyssel fronten inte hänt nått alls, för vi har besök. Det är en liten kille och ni kan nog gissa att det är barnbarnet Whilliam. Hans föräldrar drabbades av magsjuka, först var det pappa på natten mellan lördag och söndag. På söndagskvällen var det mammas tur och då bad de om hjälp.

DSC_0121

Det fanns ingen tvekan så på måndags morgonen innan jobbet så hämtade Dotra och jag Whilliam och körde hem han till farfar som hade drabbats av ett återfall av sina magproblem.

Här har det varit full rulle hela dagarna, fast jag har missat en hel del eftersom jag har jobbat men jag är efterlängtad av den lille då jag kommer hem. Vi leker äter och så är det dags att sova, för jag lovar att tiden flyger i väg när jag kommit hem.

DSC_0122

Lite trångt har det dock varit i sängen men mysigt. Just nu sover den lilla i min säng efter att fått varit ute och gjort snöhus och pulka åkning och dagen avslutades med dusch innan läggdags. Jag borde nog ligga samtidigt men jag måste förbereda för morgon dagen då han först skall till dagis och sedan hem till far och mor som längtar efter honom.

DSC_0125

Saknaden för oss här kommer att vara jätte stor, för han förgyller verkligen vår tid.

Med all lek och prat, försten det nya ordet han härmat efter är “katastrof”, så jag får nog vänja mig med att farmor är katastrof ; )

5 kommentarer:

 1. Hihihi!Vilket gulligt barnbarn du verkar ha!Kul att få rå om honom lite!men han har inte blivit drabbad av magsjukan då?Inte roligt när det grasserar.
  Snygga blå saker du visar i bloggen!
  Skönt att det inte var större katastrof ändå!
  Var rädd om dig!
  Kram fr Karin

  SvaraRadera
 2. Hoppas nu bara att ni andra klarar er från magsjukan, kramen

  SvaraRadera
 3. Hoppas verkligen du inte drabbas också, men självklart ska man ställa upp!

  SvaraRadera
 4. Jag hoppas verkligen inte att du får det,,men det finns en risk..Visst är det värt det att det är lite trångt..Jag älskar att somna med tösens hand i min dom ggr hon sover i våran säng..Kram Susanne

  SvaraRadera
 5. Jobbigt med magsjuka.. Det har jag redan haft denna vinter :S

  Kram

  SvaraRadera

Jag blir så glad om du lämnar ett avtryck