söndag 28 februari 2010

Mer timmar

Tänkte att jag skulle passa på att göra ett inlägg medans jag tar mig en paus här hemma. Har kört tvättmaskinen som en tok, då Dotra sa att hon lagt “lite tvätt” i tvättstugan. Ja, inte tycker jag att det var lite precis och efter som jag under vinter månaderna bara tvättar på helgerna så var det bara att köra på.

DSC_0242

Packat lite har jag med gjort åt henne, då hon är på jobbet idag. För i morgon får hon nycklarna och då hoppas jag på att de kör en hel del kartonger medans jag jobbar, för nu står de snart över allt.

DSC_0246

I den vanliga ordningen har man fått lov att skotta, ingen höjdare då snön är så tung nu. Har även hunnit med att ta en promenad med hunden. Så jag är rätt nöjd hiten tills men nu är frågan om jag skall städa toa nere eller om jag skall baka? Har ett kalas nästa helg och då förväntar sig gästerna hembakt, allt blir nog inte det då det är brist på tid denna vecka. Jag jobbar föst och främst, sedan skall Dotra flytta i omgångar men allt skall vara klart på fredag, så kan man få mer timmar denna vecka?

DSC_0249

Jag sa härom dagen att jag handlat lite på jobbet och här kommer resten. Ett ljuvligt halsband och sedan 2 armband på det, så nu har jag handlat smycken så det räcker för i år. Jag kunde inte riktigt motstå dem.

5 kommentarer:

 1. Vilka fina smycken du visar! Skulle gärna ha speciellt halsbandet! Vad du har varit flitig! Arbeta inte slut dig inkommande vecka! :O)

  SvaraRadera
 2. Så kan det gå, alla tjejer gillar väl lite bling bling... ;)
  Själv handlade jag ett halsband på Jysk (av alla ställen!) igår...

  SvaraRadera
 3. Ja mer tid kan man behöva ibland och ork ;)
  armbandet var jätte fint, vart har du köpt det??
  //Kram Åsa

  SvaraRadera
 4. Vilket snyggt armband! Om jag hade ditt jobb, skulle jag väl förköpa mig totalt.Va härligt att vara omgiven av så vackra saker om dagarna.
  Ha en bra måndag! Kram Åsa.

  SvaraRadera
 5. Så himla mkt fint du kommer hem med, dessa vackra piggar ju verklige upp, idag är det hemskt snöoväder igen, suck...kram

  SvaraRadera

Jag blir så glad om du lämnar ett avtryck