lördag 27 februari 2010

Vicken lycka

Tänk vilken lycka, snön började töa. Fast säg den lycka som varar. Under dagen började det att regna och sedan kom det mer snö, snacka om galet. Jag var i väg i morse och klippte mig, å det blev kort. Har inte kikat så mycket i spegeln, vill förtränga frisyren lite. Får ta och ta tag i det i morgon, då jag skall försöka själv att få till frisyren.

DSC_0237

Tog en lite sväng på jobbet innan jag åkte hem. Jag kan lixom inte hålla mig däri från kan det tyckas. Det var så att jag skulle hem och ta tag i städningen, fast jag kände inte riktigt för det, det är svårt att städa när det står grejer över allt. Tyckte att jag behövde få lite inspiration innan jag satte igång.

DSC_0234

Det blev ett lite taffligt försök att ränna runt med damsugaren, byta sänkläder och dra i gång tvätt maskinen. Efter det tog jag den stora utmaningen att sätta in alla papper i pärmar, Sonen´s, Dotras och sedan våra egna. Jag blir lika arg varenda gång jag upptäcker att jag inte gjort det på lång tid. För jag vet hur länge jag måste hålla på för att få allt i ordning igen. Men nu är det gjort för denna gång, gillar verkligen att ha ordning och avskyr att leta efter grejer, så nu måste jag hålla efter. Undras hur lång tid det kommer att ta att få ordning på alla rummen? Göras skall det iaf.

DSC_0233

I fredags handlade jag mig lite grejer på jobbet, så nu tänkte jag visa en av dem. Det är det här vackra linnet från Melmelli, vi hade flera stycken i butiken men oj vad fort det gick. Som tur va så hann jag få tag på ett innan de var slut på 1:a leveransen.

6 kommentarer:

 1. Ja städning har ingen hög prioritet här just nu. Fast det borde nog ha det.
  Jätte fint linne du har köpt dig! Snart ska vi nog ta en sväng upp till V-ås, kommer då på besök i butiken.
  Kram! Märta

  SvaraRadera
 2. Tycker inte heller om att klippa mig, det blir konstigt nog alltid för kort! Ordning och reda tycker jag däremot om, gillar när jag vet vart allt är och slipper leta för det är inte kul.
  Vilket härligt linne, men det verkar nog som om det kommer dröja lite innan du får använda det där, för nu snöar det igen.
  Ha det bra.
  //Camilla

  SvaraRadera
 3. Ja du när man skall städa och rensa gäller det att bita ihop..kommer sällan någon inspiration..roligare att "piffa"..
  Förstår jag det..att linnet var poppis..så fint!
  Kramis Sanne!!

  SvaraRadera
 4. Här kommer städningen efter just nu,allt tid går just nu till gårdsbutikens färdigställande, jättefint linne du tog med dig hem från jobbet, hoppas kvällen är skön, kram

  SvaraRadera
 5. Hej!
  Hoppas du vant dig vid frisyren. Precis ett sådant linne köpte jag förra veckan. Så fint... Ha det bra kram Aydan

  SvaraRadera
 6. Vilket vackert linne!!! Om jag hade ditt jobb skulle jag också föredra det framför städning hemma:)
  Kram Cilla

  SvaraRadera

Jag blir så glad om du lämnar ett avtryck