måndag 1 mars 2010

Just idag av alla dagar

Förbaskade snöoväder, vad jag är trött påt. Visst är det ljust och fint men då snöröjningen inte fungerar som den gjort förr och man inte kan ta sig ut med mindre än att man fastnar någon stans, då gillar jag det inte.

DSC_0260

Just idag av alla dagar då Dotra har fått nycklarna till lägenheten och vi hade tänkt köra några vändor med kartonger. Nu blir det inget av med det då vägarna är okörbara. Så det är bara att hoppas på bättre väglag i morgon, jag har ett jobb jag vill åka till.

DSC_0264

Det märktes på jobbet att folk inte vågade sig ut, så vi passade på att plocka om lite i butiken. Vi alla på jobbet fick en varsin superfin bukett tulpaner, jag valde en för mig modell som jag inte sett tidigare.

DSC_0266

Långa smala blomblad, svagt rosa färgade. Buketten får nu pryda mitt köksbord i hop med tända ljus och med en förhoppning om att snöandet måste sluta så vi får vår.

4 kommentarer:

 1. Huga! Nu räcker det med snö! Här har det också vräkt ned idag. Vilka fina tulpaner du fått från jobbet. Kör försiktigt i morgon.

  Kramar Anna-Lena♥

  SvaraRadera
 2. Ja håller med dig ingen mer snö nu..Fast idag lyser solen med hopp om vår..Väldigt vackra blommor..Kram till din dag ..Susanne

  SvaraRadera
 3. Jo det börjar räcka med vinter nu... Ingen orkar glädjas över snön mer...

  SvaraRadera
 4. Vilka härliga tulpaner ...ja, nu är man otroligt trött på alla snö.

  Ha en fin dag imorgon :)
  Eva

  SvaraRadera

Jag blir så glad om du lämnar ett avtryck