tisdag 2 mars 2010

Reflektioner över dagen som gått

Nu är det sent och jag borde sova för länge sedan men här sitter jag och reflekterar dagen. Jobbade som vanligt men sista halvtimmen så hade jag kärt besök, det var lille Whilliam, Dotra och maken som kom på besök. Jag hade inte en aning om att de skulle komma in, jag hörde bara någon av mina kollegor säga “Dej känner jag igen, är det inte Whilliam” å se det var det.

DSC_0272

Det var ett tag sedan vi sågs och jag blir så glad när han sa Farmor kom hit, och att han inte ville gå förrän jag kom med. Fick berättat för mig vad de hade gjort innan de kom och hämtade mig, så som Mc Donalds osv.

DSC_0269

När Whilliam väl var hemma hos sin mamma igen så drog vi andra tre en snabb repa runt på några möbelfirmor i jakt på en soffa. Dotra hittade en som föll henne i smaken, skulle kunna tänka mig att ha den med. Maken försökte att hon skulle ta vår 3 år gamla och vi tog den hon skall köpa men hon gick inte med på det. Det skall verkligen bli spännande att se hur mycket jag får hjälpa till och inreda eller hur mycket inflytande jag har på min Dotter ang. inredning.

DSC_0271

Så mycket annat har inte hänt här hemma, far inte längre runt som en tok, utan jag gör matlåda, diskar och sedan sitter jag ner resten av kvällen. Så jag undrar om man inte har nått skit i kroppen som gör mig så spak. Efter eller under helgen skall jag försöka göra ett ryck här hemma.

7 kommentarer:

 1. Hej !

  Fin klocka du visar i ditt "reflektera dagen inlägg " .
  Ibland behöver man bara ta det lugnt och sitta ner för att få energin tillbaka.

  ha en bra dag mvh Bittan

  SvaraRadera
 2. Det är nog bara solen som fattas dig... i dag lyser den från en klarblå himmel, så här ska tas långpromenad med hundarna :)

  ha en toppendag
  Eva

  SvaraRadera
 3. Alltid kul med oväntat besök! Och är det en liten person som kommer så blir det ju extra roligt!
  Kram
  Marie

  SvaraRadera
 4. Hallojsan!

  Ja det är verkligen med blandade känslor när barnen flyttar ut ur boet.. Min 24-åring har flyttat 22- och 20- åringarna lite halvt(bor hos pojk/flickvänner ganska ofta)..så det är oftast bara 16-åringen hemma...blir lite tomt och tyst!

  Hoppas att ni hittar en soffa som blir bra :)

  Kramis Sanne..

  SvaraRadera
 5. Jag gör som du! Sätter mig ner och väntar på att få gå och sova. Är man vårtrött måntro?
  Sov gott! Kram Åsa.

  SvaraRadera
 6. Hoppas du mår bättre idag, jag ska försöka samla ihop mig och ta tag i alla mina måste, ha det gott, kram

  SvaraRadera
 7. Min tävling är nu avslutad.
  Ha en fortsatt bra helg.
  Kram
  Hanna

  SvaraRadera

Jag blir så glad om du lämnar ett avtryck