tisdag 23 februari 2010

Veckans vara

Börjar att få lite loppis abstinens här hemma, har prioriterat att åka hem direkt i stället då det tar 10 min att åka hem om trafiken inte är allt för tokig. Skulle jag välja att ta loppisen så får jag tampas med trafiken och det känner man inte nu för tiden då vägarna är helt glashala.

DSC_0154

Dotra har liten nedräkning nu för på måndag får hon nycklarna till lägenheten. Vi kan inte flytta åt henna mitt i veckan, så hon kommer att få köra över kartonger och kläder själv iden mån hon har möjlighet. Det skall bli spännande att se henne inreda eller kommer hon be sin mor om hjälp?

DSC_0156 

Själv ser jag framemot att få göra om här hemma, flytta runt möblerna för att byta rum. Blir liksom lite nytt för oss med att vara ensamma i huset. Vi är glada att vi inte köpte ett allt för stort hus för 19 år sedan, utan nu blir det lagom då båda barnen är utflyttade.

DSC_0155

På jobbet har vi börjat med nått som kallas för veckans vara, så jag har en del fotografering framför mig för att göra klart veckansvara som byts ut på torsdagar. Sedan har det kommit en massa nya varor som skall fotas och läggas upp och jag har hittat några godbitar som kommer få följa med mig hem ; )

7 kommentarer:

 1. Vad spännande det måste vara för dottern att få eget hem och för er att få ett rum till att inreda. Samtidigt som det är lite vemodigt när de flyttar gläds man ju åt deras glädje över något eget.
  Har hon månne samma inredningsintresse som mor sin? Då kanske loppisfynden får följa med hem till henne istället.
  Lycka till med flytt i helgen.
  //Camilla

  SvaraRadera
 2. Va mysigt, att få fixa och trixa i huset nu. Visst är det trist, när väder och väglag ska få sätta käppar i hjulen. Tacka vet jag ljusa sommarkvällar, med torra vägar.
  Det låter som om du har ett kanonmysigt jobb.
  Ha det gott! Kram Åsa

  SvaraRadera
 3. Både skönt och trist när barnen flyttar hemifrån .
  Ja, jösses vilken vinter..men härligt..
  Du, din arbetsplats måste vara " hemsk" ...
  så mycket fint som det finns där :)

  Ha en fin dag
  Eva

  SvaraRadera
 4. Tror du inte att hon vill ha lite hjälp? jag tycker det är roligt att du verkar trivas riktigt gott på din arbetsplats..massa fint att titta på varje dag..Kram Susanne

  SvaraRadera
 5. Kan tro att det är svårt att inte låta bi att ta hem massor av nyinkomna varor...här hemma blev det tomt på "barn" när vi flyttade till gården...en annorlunda känsla, ibland saknar jag dom så..och ibland ...så skönt, kluvna känslor alltså, KRAM

  SvaraRadera
 6. Ja kör försiktigt nu ska man inte ge sej ut på några strapatser!

  Vi höll ju på att bli "barnlösa" här i höstas och började prata om mindre lägenhet. Men det hanns inte med... Bonusdottern flyttade ju hit och hennes storebror kommer väl hem i juni. Min son bor här i helgerna. Ha de bäst//Kram Åsa

  SvaraRadera
 7. Lite uppåt igen? Hoppas allt är bra med maken!

  SvaraRadera

Jag blir så glad om du lämnar ett avtryck