tisdag 16 mars 2010

Fix ide

Veckan startar med att jag har fullt upp och kommer hem sent. Hinner inte med alls, som i går då åkte Dotra och jag i väg så hon fick storhandla. Jag var väll hemma vid 19 tiden, fixade med matlådor och sedan en fix ide att städa ovanpå skåpen i köket och även skura skåpluckorna

DSC_0357

Tiden gick fort och vid 21 tiden höll jag fortfarande på. Tyvärr var det mörkt så jag kommer säkert se vad jag missat då det är dags ljus. Doftar gott gör det iaf.

DSC_0355

Idag var det inge bättre, efter jobbet så åkte jag till stan för att lämna igen glasögonen jag hade hemma på prov. Försökte hitta andra med det fanns inga som jag kände att det var 100% rätt. Så det blir att avvakta. Problemet är att jag fått presentkort i en butik, så jag måste hålla mig där.

DSC_0356

Stylingen här hemma har som sagt helt stannat av, fast det kommer nog till helgen. Hade verkligen velat visa ett färdigt reslutat men ni får hålla till godo med dessa så länge. Ser ni att det är möblerat nästan som i förra rummet, det är garderoberna som blivigt skiftade. Lampan i taket, den fick jag av mina barn när jag fyllde år. Jag är så glad för den, för jag har länge önskat att ha den i mitt sovrum och nu har jag det.

4 kommentarer:

 1. Här tar alla projekt så lång tid att genomföra så jag tycker ni är jätteduktiga. Jobbet tar ju väldigt mycket tid o när man väl kommer hem så är man trött.
  Det vi kan se i spegeln ser ju jätte bra ut!
  kram! Märta
  ps. Jag har skickat ett mail till dig

  SvaraRadera
 2. Man kan inte hinna allt..Jag tycker du är super duktig..Kram Susanne

  SvaraRadera
 3. Hoppas det ordnar till sig med glasögonen, ibland tryter orken, jag vet....kram

  SvaraRadera
 4. Ja, du har då att göra, det hör jag. Men snart är det helg så då får du nog ta det lite lugnare:)
  Det ser ut att ha blivit riktigt tjusigt i sovrummet, lampan är kanonsnygg. Tur att man har så härliga barn ibland:)
  Ha det bra.
  Camilla

  SvaraRadera

Jag blir så glad om du lämnar ett avtryck