söndag 14 mars 2010

Lite kik

Efter en natts skön sömn vaknade man i ett alldeles för ljust rum, vi har nämligen inte flyttat på mörkrums rullgardinerna än.  Fast vi kom överens om att köpa nya i stället för att flytta på de gamla.

DSC_0363

Här hålls det i alla fall på för fulla muggar med att försöka få saker på plats, det tar sin lilla tid vill jag lova. Nu när vi har skiftat rum så går man hela tiden in i fel, när man skall hämta eller flytta på någon. Undras hur lång tid det kommer att pågå.

DSC_0360

Det blir en lien tjuvkik på hur det ser ut nu, för som sagt är inte klar på långa vägar. Snart skall maken och jag bege oss hem till Dotra med en massa grejer som hon ville ha, vi inväntar bara att hon skall sluta för dagen. Hoppas bara att det inte blir allt försent, då jag vill komma i säng tidigt efter en välbehövlig dusch.

DSC_0359

Den vackra tavlan och stafflit fick jag av Gun, en arbetskollega. Hon har gjort den själv och nu står den och pryder bänken i mitt sovrum, visst är den söt.Kandelabern var den jag fick från jobbet när jag fyllde, nu har den fått sin riktiga plats.

4 kommentarer:

 1. Hej..Förstår det känns konstigt nu när din dotter flyttat,,Tror nog du kommer att flytta omkring saker ett bra tag till..Idag massa fina saker du visar..Kram Susanne

  SvaraRadera
 2. Hej !

  Va kul att kunna byta rum sådär :-)
  Men kan tänka mej att det blir mycke jobb.
  Här har vi bara målat skafferiet denna v och jag blir snart galen av alla gjejer därifrån som belamrar köket :-)
  Vilket fint saffli med tavla. Ser fram emot att få se helheten sen.

  Kram Bittan

  SvaraRadera
 3. Jag vaknar väldans tidigt nu när det är ljust ...men tyvärr kommer jag inte i säng på kvällarna, så ibland blir det för lite sömn, ha en bra vecka, kram

  SvaraRadera

Jag blir så glad om du lämnar ett avtryck