torsdag 18 mars 2010

Ljus

Så där ja, då var jag på banan igen, har varit på loppis och denna gången blev det 2st fynd (idag får ni se det ena). Borde kanske åkt hem direkt och tagit tag i rummen som inte är klara på långa vägar men nått drog mig bort till loppisen.

DSC_0376

Å se där fanns det just en sån som jag länge velat ha, de finns iof sig på IKEa men då kostar det lite mer. Kände att jag kanske inte borde, men jag ville så gärna ha den så det blev att ringa maken och han sa köp den. Så nu har jag inte dåligt samvete; )

DSC_0389

Se det blev så perfekt i köket, ger sånt bra ljus också. Skall kolla med Dotra om hon vill ha den gamla som satt där innan annars blir det att lägga ut den på blocket eller nått. Jag sitter och begrundar hur fint det blev och vilken tur att jag svängde in i stället för att åka hem.

DSC_0375

För det som jag har att göra hemma kommer att vara kvar tills i morgon med. Antingen kommer jag att somna tidigt eller så tar jag i tu med en annan gammal lampa som jag har haft liggandes i källaren. Måste upp i Dotras gamla rum, det är så lågt i tak så man kan inte ha nått hängandes där.

6 kommentarer:

 1. Ibland är man bara så på rätt plats i rätt tid! :)

  SvaraRadera
 2. Va fint det blev med lampan :-)
  Du gör helt rätt , rummen står kvar !!!
  Tänk va lycklig man kan bli för lite shopping hihi

  ha en trevlig helg // kram Bittan

  SvaraRadera
 3. Vilken fin lampa!! ja visst är det konstigt att man måste hålla på hela tiden..För att sen vända sig och börja om igen..Ska försöka komma i säng lite tidigare idag så kanske, kanske jag är piggare i morgon och kan ta en tur till min mamma..Kram Susanne

  SvaraRadera
 4. Hej!!
  Vilken fin header du har!! Man blir helt betagen!! Jättemysig blogg, kommer gärna igen;o)

  Kram Kram Malin

  SvaraRadera
 5. Men du...vilken tur att du svängde in på loppis.
  Lampan blev ju kanon !!!
  Ibland har man tur :)

  Ha en riktigt fin helg
  Eva

  SvaraRadera
 6. Den lampan har jag!! Blev så förtjust i den i IKEA katalogen, så när vi var där hamnade den i vagnen... ;) Trevlig helg, här väntar biokväll, jobb och barndop. //Kram Åsa

  SvaraRadera

Jag blir så glad om du lämnar ett avtryck