fredag 19 mars 2010

Någon har smugit sig in

Tänkte att jag skulle ta och visa från det nya tvrummet som tidigare var vårt sovrum.

DSC_0364

Som före det var Dotras rum innan hon tog över sin brors rum nere i källaren. Vi har inte gjort nått åt tapeterna sedan hon hade rummet, har inte kommit oss för det, de är felfria så det känns lite dumt att ta och byta ut dem…….fast.

DSC_0369

Det blev mindre än det vi hade som tv rum tidigare, fast det gör inget, vi skall inte sitta här mer än att se på tv och kolla lite på datorn så då behövs det inte vara större.

DSC_0373

Som ni även kan se på de andra bilderna så har en dam smugit sig in och lagt sig på mattan. Hon vet att hon inte skall vara där och hon tror att hon inte syns om hon ligger nära bordet. Brukar bara villa ligga där en stund och som tur va ligger hon aldrig i soffan och det respekterar hon.

4 kommentarer:

 1. haha finn 1 fel :-) hade du inte skrivit att damen smugit sig in i bilden hade man aldrig sett henne. Var tvungen att gå tillbaka och kolla .
  Det blev ju jättebra !!!
  Ha en mysig fredagskväll

  kram Bittan

  SvaraRadera
 2. Jättefint är det, men vilken filur under bordet!

  SvaraRadera
 3. Jättefint!!! Jaa, vem har inte bytt ut felfria tapeter....så ofta att min man gladeligen rollat alla väggar vita:) Vilken sötis som ligger där o plirar!
  Kram Cilla

  SvaraRadera
 4. Hej Corrina!
  Tack för din gulliga kommentar hos mig!Kul att höra ifrån dig!Hoppas det är bra och så med dig och ditt jobb.
  Fina fynd du gjort på loppisen som vanligt!Jag skulle hemskt gärna vilja besöka den loppisen du handlar på för du lyckas alltid hitta så många vackra prylar där.;-)
  TV-rummet blev ju jättefint!
  Ha nu en skön och avkopplande helg!
  /Kram Karin

  SvaraRadera

Jag blir så glad om du lämnar ett avtryck