lördag 20 mars 2010

Vad gör ni en fredagskväll?

Jag tror inte att ni gjorde det jag gjorde iaf. Man måste ju vara skvatt galen, kan tänkas ; )

DSC_0414

I stället för att bara slappa och njuta så tog jag mig i kragen och gjorde lampan jag talade om här om dagen. Det är en gammal lampa nästan stenåldern som mina barn skulle säga, fast inte riktigt men gammal är den. Jag har fått/lånat den av mamma.

DSC_0411

Nu var den inte så fin som jag ville ha den, trots att det var jag som klädde om den sist (för15år sedan). Så jag gjorde slag i saken tog bort det gamla tyget, lindade om den och sedan satte jag mig ner vid symaskinen och sydde. Nu sitter den uppe, nere i Dotras/sonens gamla rum där det är lågt i tak så nått hängande gick det inte att ha, så den här blev perfekt. Det var det jag sysslade med på en fredagskväll.

DSC_0415

Idag vankas det kalas hos svägerskan men innan dess så kommer det en älskad liten herre som även skall få sova över. Tänk det är 2v sedan jag såg han sist, så han får nog stå ut med många pussar från farmor.

4 kommentarer:

 1. Oj vad fort en vecka går... Jag har ingen tid alls över till att blogga i veckorna nu.

  Måste kolla in vad du pysslat med...lampan blev söt måste jag säga!

  Kram Annica
  Mitt liv - mina drömmar

  SvaraRadera
 2. Jätte fin lampa.
  Kram
  Hanna

  SvaraRadera
 3. Så himla fin den blev, tack för din goa hälsning, du är en som jag väldigt gärna hade sett här....kram

  SvaraRadera
 4. hej ser att jag missat massa hos dig,,ja och hos andra med..Har inte riktigt orkat hänga med..Lampan ser urmysig ut..Och lika så ditt rum..Ljust och hemtrevligt..tavlan också helt underbar..nej det är inte roligt när dom små blir sjuka man blir så maktlös..Nu massa kramar till dig från mig..

  SvaraRadera

Jag blir så glad om du lämnar ett avtryck