söndag 9 maj 2010

Blocket köksskåpen

Söndag kväll och jag undrar vart helgen tagit vägen. Jag har tagit det relativt lugnt för att vara jag som annars rusar runt i 110. Tyvärr verkar jag gilla det för jag har så himla svårt att komma igång.

DSC_0049

Lyckades iaf att få maken att sätta upp köksskåpen som jag köpte på blocket i onsdags. Har plockat in lite finporslin men jag har inte riktigt boat in mig i skåpen än, inte för att jag har brist på att fylla det nej snarare tvärt om.

DSC_0048

Annars har jag fortsatt med städningen, plockat undan saker, tvättat. Hann med att gå på stan med Dotra en stund, men inget inhandlades. Väntar med det tills den 18 då vi har tänkt att ta en tur till Stockholm, bara Dotra och jag. Det skall bli kul, ser verkligen framemot det.

DSC_0047 (2)

Nu har jag varvat ner med en längre promenad (utan hund)i solen innan blåsten satte igång och himlen fylldes av moln. Matlådorna är klara, då är det bara att smyga runt hos er andra, jag är lite dålig på att kommentera men jag läser allt det lovar jag.

4 kommentarer:

 1. Vilken skön du verkar ha haft, lite lagom så där.
  Och Stockholmsturen blev jag avundsjuk på, där kommer ni säkert hitta ännu mer att fylla skåpen med:)
  Ha det bra!
  Camilla

  SvaraRadera
 2. Vad fint det blev med skåpen!

  Kram Annica

  SvaraRadera
 3. Hej!
  Riktigt fina skåp du hittat. Själv har jag inte gjort något vettigt den här helgen. Var länge sedan jag var ledig en helg. Har varit lite "apatisk" mest bara glott. Börjat måla 2 barnstolar är väl det enda jag lyckats med. Ha det gott Kram Aydan

  SvaraRadera
 4. Fina skåp du har köpt dig!
  Här städas och stressas det. Det blir inte så mycket gjort ändå på en helg. Tiden bara springer iväg.
  Tänk vad mysigt att få åka iväg med dottern!
  Ha det så gott!
  Kram! Märta

  SvaraRadera

Jag blir så glad om du lämnar ett avtryck