fredag 7 maj 2010

Klor och ättika

Huset luktar rent, kanske lite för rent. Har skurat badrummet som en tok, provade Cilitbangs nya. Den är verkligen effektiv må jag lova men det är lite klor i den så badrummet stinker badhus fast i morgon skall golven skuras så då kommer det att dofta såpa i stället.

DSC_0010

Passade även på att putsa speglar och insidorna på fönstren, här kan jag ge ett tips. Jag brukar blanda vatten och lite diskmedel i en blomspruta men nu hade jag i lite ättika, det var hur lätt som helst att putsa, inga ränder eller flammighet. Skall bli spännande då jag tar utsidan om det är lika enkelt, ville inte ta utsidan i dag då det blåser storm utanför.

DSC_0009

För er som undrar så hankar vi på med hunden, hon måste äta för att få ta antiflammatoriska  och det är inte lätt när hon är inne i en matvägra period. Vi har inte tagit en längre promenad än då vi vill ge tiden an. Veterinären sa 12 dagar, visst är man sugen på att ta stora trappen och ta henne på promenad men vi vågar inte. Så några dagar till så får vi se.

DSC_0011

I morgon hoppas jag att maken hjälper mig att sätta upp de 2 köksskåpen jag fyndade på blocket, för sen tänker jag bege mig i väg för att inhandla vägg färg. Det var vad jag hade tänkt mig, om nu inte något annat kommer i mellan, inte att förglömma städa klart .

3 kommentarer:

 1. Vad skönt med nystädat! Har också det medlet, det är superbra! Tack för tipset med ättika, det ska jag testa sen. Fönsterputs tillhör inte mina favvosysslor....
  Ha en fin helg o hoppas hunden kryar på sej!!!!!
  Kram Cilla

  SvaraRadera
 2. Härligt med nystädat hus..När man känner doften av rent! Hoppas så att vovve snart blir pigg..Jag använder bara vatten när jag tvättar fönster,,har en kompis som säljer rengörings medel och mirakel trasor..Och vatten är det enda som behövs med dessa trasor...Låter kanske knasigt men det är sant..och att tvätta fönster med dessa trasor gör att det går super fort..Även speglar..Kram Susanne

  SvaraRadera
 3. Doft av nystädat hus är väl underbart!
  Har inte provat ättika när jag tvättar fönster men väl t-röd, fungerar jättebra det med. Men det är ju inte alltid man har det hemma, ättika däremot brukar man ju ha.
  Ha en härlig kväll!
  Camilla

  SvaraRadera

Jag blir så glad om du lämnar ett avtryck