onsdag 5 maj 2010

Snabb info

Jag tänkte ge i från mig ett livstecken innan jag drar i väg till jobbet. Som ni vet var vi i väg med hunden till veterinären och de hittade ingenting på röntgen bilderna men de såg att hon hade problem.

Så nu har vi fått anti flamatoriska tabletter som hon skall ta i 12 dagar med stränga direktioner inga trappor, bilar bara 10 min promenader. Hoppas att det funkar annars blir det vidare utredning.

Så ni må tro att det tar upp en hel del tid, då hon samtidigt matvägrar (hon brukar få perioder av det) men just nu är det viktigt att äta då hon får tabletter.

DSC_0007

Själv har jag kommit så långt att bestämma mig för nästa projekt och det är att måla över tapeterna i 2 rum. Jag skall bara få tid till att inhandla färgen sedan drar jag igång, det kommer bli skönt med lite förändring. Naturligtvis  vill jag att det skall ske fort och samtidigt vill jag njuta av solen (då de hela tiden hotar med regn), i bland får jag liksom inte till det.

Nu skall jag försöka ta ut hunden innan jag beger mig till mitt jobb.

 

5 kommentarer:

 1. Oj då, mår hunden dåligt? Så tråkigt både för henne och er.Det är aldrig roligt när ens husdjur är dåliga och de inte kan förklara vad som fattas dem.Skönt att hon fått medicin i alla fall.Då skall hon säkert piggna till så både matlust och annat kommer igång igen.

  Har legat lågt med min blogg nu ett bra tag.Inte orkat skriva kommentarer pga tröttheten.Men jag har naturligtvis uppskattat varenda go kommentar som jag själv fått, så även dina!Hoppas du också känner att du får rätt prioriteringar på livet och allt som skall hinnas med...Inte alltid lätt det där.

  Lycka till med ditt nya målningsprojekt nu.Det är såå skoj att förnya hemma.
  Ha en fin fortsättning på veckan och njut av alla vårens vackra blommor, och de varma solstrålarna(när de behagar visa sig)
  Kram från mig!/Karin

  SvaraRadera
 2. Hoppas att du får en go dag på ditt jobb,,och att söta vovven ska bli bättre...Målar projekt ja det har man nästan alltid på gång känner jag,,fast det skall finnas tid och ork..Kram Susanne

  SvaraRadera
 3. Va skönt att de inte hittade nåt fel på röntgen och hoppas att pillren hjälper så hon bra igen. Man är så hjälplös när djur inte mår bra.

  Ha en fin dag.
  Kram Bittan

  SvaraRadera
 4. Hej!

  Tråkigt att höra om er hund!

  Det är så konstigt men jag får inga uppdateringar på din blogg... Nu har jag lagt till dig på bevakning igen så får vi hålla en tumme för att det funkar!

  Spännande med lite ommålning!

  Kram Annica

  SvaraRadera
 5. Hoppas din lilla hund snart ska må bra! Ha det gott! Kram Åsa.

  SvaraRadera

Jag blir så glad om du lämnar ett avtryck