lördag 29 maj 2010

Tiden står inte stilla

Oj, nu har tiden sprungit väg fort igen. Har på nått vis hittat nått lugn här hemma kanske beror det på det migrän attacken jag drabbades av i torsdags. Det blev att stanna hemma på fredagen då hela kroppen skrek av stelhet. Vilken konstig känsla det var att stanna hemma, men det var bara att gilla läget och ta det lugnt. Som tur va så var inte solen framme så jag fick inte ångest av att inte kunna vara ute.

DSC_0018

Jag gick och funderade på hur jag skulle möblera då soffan skulle komma om jag nu hade planerat rätt att den skulle få plats. Det är ofta så att jag släpar hem nått som inte riktigt får plats. Har även funderat mycket på vad Dotra skulle kunna ta här i från som nu skulle passa bra i hennes nya hem, ja nu känns det som ett hem hos henne. Hon har hittat sin stil, jag lovar att hon gjort ett bra arbete med att måla om i sitt sovrum i vitaste vitt (alldels själv). Nu har det spridigt sig och hon vill ta köket och hallen med, tänka sig att hon tillslut skulle förstå varför jag vill ha vita väggar här hemma.

DSC_0025 (2)

Fredag kväll tog jag, Dotra och kusinen en vända till vår marknaden i stan. Dotra bor så nära så det var en promenad på 10 min. Inhandlade mig en ny vit väska för en hundring, var sugen på en låda Cocosbollar men med erfarenhet så vet jag  att det inte går. Jag kan inte låta dem vara utan äter allt för många, så de fick vara. Annars fanns det inget som var intressant där så vi gick tillbaka inom en timme och tur var väll det för sedan brakade ovädret loss.

DSC_0026 (2)

Ser ni den ljuva klockan på bilden, nu är den äntligen här och har fått sin plats i mitt hem. Vart den kommer i från? Violan så klart. De flesta vet nog vem Violan är om inte kika in i hennes butik hon har massor med fint där. Tack vännen den var verkligen så fin som jag tänkt mig.

Violans romantiska ting

6 kommentarer:

 1. Fin klocka du har köpt dig! Har sagt flera gånger att vi ska ta omvägen förbi Violan när vi åker til våra små barnbarn. Fast var gång vi far upp så är tiden knapp så det är aldrig möjligt men till sommaren kanske det kan gå.
  Ha en bra fortsättning på helgen!
  PS. Jag stortrivs i min grå tunika jag köpte när jag var i din butik.
  Kram! Märta

  SvaraRadera
 2. Inget vidare med migrän! Så fin klockan var som du köpte av Violan! Darling är korsning mellan papillon och chihuahua. Ha en trevlig kväll!
  Kram Anki

  SvaraRadera
 3. Fy för migrän,,så hemskt :/..Tur att även du lyssnade på din kropp..Fast du har ett jobb du trivs med..Så skönt nått jag önskar mig själv..Om man bara kunde komma på vad...Roligt att din dotter börjar tycka om samma ..Lättare att köpa nån present då :)
  Önskar dig en super skön söndag..Kram susanne

  SvaraRadera
 4. Skönt att du mår bättre nu. Visst är det underbart med vitt. Din klocka från Viola var bara såååå fin! En härlig morsdag önskar jag dig!

  Kramar Anna-Lena♥

  SvaraRadera
 5. fy vad tråkigt med migrän.
  Men klockan var jätte fin.
  kram
  Hanna

  SvaraRadera
 6. Vad roligt att hon bor så nära!

  SvaraRadera

Jag blir så glad om du lämnar ett avtryck