tisdag 11 maj 2010

Turkos

Jag var tvungen att fota skålarna som jag köpte till Dotra, hon har liknande i muggar och hon gillar färgen så mycket så jag kunde inte motstå dessa.

DSC_0003

Turkos är en färg som jag blir riktigt glad av, det riktigt skriker sommar. Våren här går segt, tycker att det har varit kallare än vad det brukar vara vid denna tid. Visst, gräsmattorna börjar bli höga men träden och blommorna har varit sega.

DSC_0006 (2)

Vårt persikoträd har fortfarande inte blommat än, vid den här tiden brukar den stå i blom. Jag hoppas verkligen inte att den har frysigt. Mina rabarber vill inte ta sig alls så nu har jag täckt över dem (efter tips på internet) med en tunna för att ge dem värme, så nu håller jag tummarna.

DSC_0002

Nu skall jag strax bege mig ut med hunden och sedan hämta Dotra, så hon får ha bil i dag. Det är hon som i dag har ansvaret för hunden, typiskt hon får alltid fint väder och kan sitta på altanen i mina däckstolar. För nu strålar solen för fullt ute.

3 kommentarer:

 1. Jag tänker oxå på sommar med turkost :-) Favvobikinin ( om än lite liten numera )har just den färgen. Hoppas solen skiner även när du får lite ledigt.
  Här är det jättehärligt idag, ska nog äntligen åka och köpa blommor till krukor o lådor . Har slagit rekord i senhet i år ,men så länge det är så här kallt har det inte varit nån ide.

  Ha de bäst.

  Kram Bittan

  SvaraRadera
 2. Åh de där är ju alldeles ljuvliga!!!!

  SvaraRadera
 3. Hoppas att persikoträdet har klarat sig. Den här vintern har tagit hårt på många växter. Vår skog har också fått stora skador, först hade vi Gudrun, sen Per och nu var det all snö som har brutit många toppar. Mannen har verkligen fått slita med alla skador på skogen.
  Här har vi haft en skön dag. Vi har fått se solen. Äntligen, men tyvärr lovar de tråkigt väder till helgen. Vi får hoppas att de har fel.
  Kram!

  SvaraRadera

Jag blir så glad om du lämnar ett avtryck