onsdag 9 juni 2010

Fynda på Öb

I bland kan man hitta fynd på t.ex. Öb, det här är ett sånt tillfälle. Jag älskar den här parfymen och är en av mina favoriter, har haft den ett par år nu. Men som ni vet så är inte parfym billiga, så gissa vad glad jag blev då Öb hade dem  sina butiker för en struntsumma, halva priset vad det kostar annars.

DSC_0067

Visst hade jag kvar i den gamla flaskan, men här gällde det att bunkra upp. Inga problem med hållbarhet eller så för jag förvarar mina dyrgripar i kylen. Jag vet att bekanta som öppnar kylen reagerar, men jag lovar att de håller bättre å sedan dunstar det inte heller. Det är ett knep som mamma lärde mig, hon förvarade alltid (gör fortfarande) parfymen i kylen.

DSC_0077

Åter till vad som hände i går, steg upp tidigt och drog i väg till jobbet. Hur trött jag än är så kommer jag alltid upp, glädjen finns fortfarande att gå i väg och göra kul saker och dessutom få betalt. Tur jag åkte tidigt, för då kunde jag gå hem tidigt. Fick en massa saker som måste göras i dag, hjälpa Dotra och köra grejer, damsugaren som var inlämnad var klar, det nya modemet skulle hämtas och så behövde jag handla. Damsugaren ja, jag hävde köpet efter 1 år med strul, skulle ta en annan som jag haft tidigare men Media Markt hade den inte. Så jag bad om att få pengarna tillbaka i stället och det fick jag. Drog i väg till nästa ställe där den fanns.

DSC_0066

Ni skulle hört mig, maken gjorde det som jag hade i telefonen. “Å där är den, å vad vacker den är” Försäljaren som var en tjej skrattade när hon hörde mig och gav mig rabatt på den. Så nu har jag en guldig damsugare fast jag är en silver tjej. Men jag har haft den tidigare och hade aldrig några problem med den, dum som jag var tyckte synd om sonen då hans var sönder så han fick min och jag köpte den som jag nu lämnat tillbaka. Nu är ordningen återställd, jag skall fota underverket senare men i dag blir det att ta hand om lille man som är sjuk (inte maken för han målar för fullt).

3 kommentarer:

 1. Hoppas den där lille godingen kryar på sig snabbt och att ni har en fin dag tillsammans, kramen

  SvaraRadera
 2. Så kul det är när man kan bli så glad åt så lite..Älskar att fynda,,och speciellt när det är nått man tycker så mycket om...Kram Susanne

  SvaraRadera
 3. haha tänk va man kan fynda på de mest oväntade ställen :-)
  Ha en fortsatt mysig vecka trots det bedrövliga vädret.

  Kram Bittan

  SvaraRadera

Jag blir så glad om du lämnar ett avtryck