torsdag 10 juni 2010

Liten tjyv kik

Då var det jobbar dag igen, hade ett litet avbräck i går då min “ögonsten” var sjuk och farmor kunde och ville hoppa in. Vissa saker kunde jag ordna med hemifrån, så varorna kunde skickas ut fort fast jag inte var där.

DSC_0031

Annars var det en rätt lugn dag, vi till och med sov middag tillsammans Whilliam, jag och farfar jag lovar det var jätte mysigt. Klockan 17 var det dags att köra hem den lille till sin mamma och jag själv åkte hem och tog i tu med gräsklippning och passade på att torka av altangolven från pollen, gisses vad kommer allt i från.

DSC_0034

Maken har varit så duktig och målat huset, han har tagit alla höga höjder som jag inte vill upp på, visst gör ingen det så måste jag göra det själv. Så ingen kan vara gladare än jag att han gjort det så nu är det bara mitt kvar…eller. Lite måste jag nog göra innan hösten, jag tycker att det är kul att måla och det är lite av terapi, hoppas bara att jag har tid för det framöver.

DSC_0038

Se nu inte allt som jag ser på bilderna som skall göras på huset, vi har listan och betar av för fullt. Nu har ni fått en liten kik på hur färgen såg ut på nära håll innan målningen å se så fint det blev, hoppas bara att det håller nu för annars vet jag inte vad jag gör.

4 kommentarer:

 1. Det var en jättefin grå färg på huset.
  Ha det bra!
  Camilla

  SvaraRadera
 2. Tack, vad glad jag blev över pianokommentaren:)
  Skönt att kunna finnas till för barnbarnet, jag har varit lyckligt lottad att ha mina föräldrar nära till hands också, vi till o med bodde hos dom i ett år medans vi byggde huset. Så barnen är lika trygga där som hemma, massor värt!
  Vilken fin färg ni har valt på huset! Vi ska måla om nästa år...
  Ha en fin dag! Kram Cilla

  SvaraRadera
 3. Vilken fin grå färg...tycker absolut du ska fylla bilden med likasinnade och ta dig hit...det ser jag fram emot, kramen

  SvaraRadera
 4. verkligen fint hus yvonne pira

  SvaraRadera

Jag blir så glad om du lämnar ett avtryck